Arkadaşlar bir yardim edin ya lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir yardim edin ya lütfen
Arkadaşlar benim tel samsung galaxy i9100g yani normal s2 nin başka bir versiyonu.ben buna root yüklemek istiyorum ama bu telefona uygun dosyayı bir türlü bulamadım.yardım edinde şu işi bir halledelim.diğer konuyu açtım ama bu bölümde 140 kişi aktif ama hiç cevap yok

wapiwapi

Üye
SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse programiyla pc üzerinden 2 dk da yapabilirsin kardeş.

wapiwapi

Üye
Programi kur, teli usb ile bagla sonra programi çalıştır. sol üstte root yazan buton var oraya bas sonra bir iki onay penceresi gelecek usb driver vs ilgili onlari onayla 15-20 sn sonra işlem tamamdir. teli yeniden baslat o kadar .Windows 7 ya da wista kullaniyorsan programi sag tiklayip yonetici olarak ac de.

Konu Sahibi
programı kurdum dediğin gibide yaptım birşeyler yüklüyor gibi ama bir süre sonra program yanıt vermiyor

wapiwapi

Üye
Yonetici olarak actin mi? Actinsa 1-2 dakika bekle yanit vermiyor gibi gorunsede islem yapiyor olabilir.Bir de telefonu yeniden baslatip tekrar dene mutlaka olmasi gerek.

Konu Sahibi
dediğin yaptım ama sanırım bu program 2.2 veya 2.3 de işe yarıyor bendeki 4.0.4. sürümü

wapiwapi

Üye
dediğin yaptım ama sanırım bu program 2.2 veya 2.3 de işe yarıyor bendeki 4.0.4. sürümü

Walla bu program ile enaz 20-30 telefonu rootladim kardes hicbirinde sorun cikarmadi ama yeni versiyonlarda calismiyorsa bilmem programin yeni versiyonunu beklemek gerek eger oyleyse.

- - - Eklendi - - -

Kardes sunu da bir dene bakalim bu versiyon icin bi forumda buldum.Umarim isine yarar.

NOT: Ben denemedigim icin risk sana aittir kardes

Android 4.0.4 Ünlem Olmadan Root Yapma

Merhaba arkadaşlar bilindği üzere 4.0.4 çıktı root yapma yollarını ararken işe yarar bi yol buldum paylaşıyım dedim.. Denenmiştir Sorunsuz Çalışıyor bu Arada..

Download :

Rar dan 2 Adet Dosya Çıkacak biri CWM.zip Diğeri SU-Busybox-Installer.zip Şeklinde Şimdi Gelelim Anlatıma.

Bu İki Dosyayı Önce Cihazın Hafıza Kartına Atın Şimdi Sırayla

Recovery Moda Girin Ses Açma Menu ve Kapama Tusu İle
--Apply Uptade From External Storage Girin..
--İlk Önce CWM.zip dosyasını flashlayın bu flasmadan sonra hıc bır sey yapmadan recovery menunun dokunmatık ve ClockWordMod a dönüştüğünü görüceksiniz..
-- Cihazı Kapamadan Şimdide Su-Busybox-İnstaller Dosyasını flashlayın ve cihazı yenıten baslatın artık telefonunuz rootlu..

Bu arada recovery modunuz eski hale gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...