arkadaşlar bir bakın tavsiyenize ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir bakın tavsiyenize ihtiyacım var
inşallah bu sene ünv gidecegim tecrübeli arkadaşlara bişe sormak istiyorum.bir laptop ünv ögrencisinin vazgeçilmezidir.peki şimdi yeni notebok lar çıktı küçük olanlar ünv büyük olanı taşımak kullanmak sıkıntı oluşturur mu büyük mü yoksa küçük olanını mı önerirsiniz?

McCeNe

Üye
ne için kullanacağını bilmiyorum ama notebook'ların pek işine yarayacağını sanmıyorum. normal laptop taşıman pek bir sıkıntı oluşturmaz sana.

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
genel amaçlar için film izlemek internete girmek.yani büyük laptopu taşımak kullanmak sıkıntı oluşturmaz diyosun kardeş

btsss

Üye
mühendislik okumucaksan auto cad prog kullanmıcaksan netbook yeterli ben işletme öğrencisiyim mesela sadece nete girmek için aldım geçen yaz gayet yeterli

Bu konuyu buraya değil de bilgisayar bölümüne açmalıydın. Ben de tercihler için falan bişe sorcaksın zannettm.

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuyu buraya değil de bilgisayar bölümüne açmalıydın. Ben de tercihler için falan bişe sorcaksın zannettm.

üniversite de netbook işimi görür mü o amaçla sordum ünvlilerin tavsiyesini almak için

----------Eklendi @ 23:52:07 ---------- Yazıldı @ 23:51:32 ----------

mühendislik okumucaksan auto cad prog kullanmıcaksan netbook yeterli ben işletme öğrencisiyim mesela sadece nete girmek için aldım geçen yaz gayet yeterli

tıp okuyacam kardeş yeterli olur mu

Leptop üni öğrencisine her daim gereklidir.
Hooop konu dışınaa...

Film Ve Net İçinse Netbook Al Küçücük Zaten Sorun Olmaz

----------Eklendi @ 22:57:39 ---------- Yazıldı @ 22:57:03 ----------

Tabletlere De Bak İstersen

bence laptop al hem ileri de lazım olur

notebook al. 13" falan ekranlı notebooklar var.O kadar büyükte olmaz.

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için tşkkerler arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...