Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Akıncı çık aradan.evet kovdum ama milli içeceğimiz ayran yüzünden kendimde değildim Kabız yaw diyom ki nick değişem şöyle afilli birşey olsun ne dersin? Genişletmek için tıkla ... giderim buralardan bi daha gelmem
Tahir' Alıntı: Akıncı çık aradan.evet kovdum ama milli içeceğimiz ayran yüzünden kendimde değildim Kabız yaw diyom ki nick değişem şöyle afilli birşey olsun ne dersin? Genişletmek için tıkla ... giderim buralardan bi daha gelmem
hikmet366 Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: giderim buralardan bi daha gelmem Genişletmek için tıkla ... gitme
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: giderim buralardan bi daha gelmem Genişletmek için tıkla ... La nereye ortak.
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Akıncı çık aradan.evet kovdum ama milli içeceğimiz ayran yüzünden kendimde değildim Kabız yaw diyom ki nick değişem şöyle afilli birşey olsun ne dersin? Genişletmek için tıkla ... Tahir Baba olsun? - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: giderim buralardan bi daha gelmem Genişletmek için tıkla ...
Tahir' Alıntı: Akıncı çık aradan.evet kovdum ama milli içeceğimiz ayran yüzünden kendimde değildim Kabız yaw diyom ki nick değişem şöyle afilli birşey olsun ne dersin? Genişletmek için tıkla ... Tahir Baba olsun? - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: giderim buralardan bi daha gelmem Genişletmek için tıkla ...
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: La nereye ortak. Genişletmek için tıkla ... bırak ya dedeyi yok bundan sonra espiri yok konu var tek o da aras baba
x-scarface' Alıntı: La nereye ortak. Genişletmek için tıkla ... bırak ya dedeyi yok bundan sonra espiri yok konu var tek o da aras baba
Oğuzhan Üye -Akıncı' Alıntı: bırak ya dedeyi yok bundan sonra espiri yok konu var tek o da aras baba Genişletmek için tıkla ...
-Akıncı' Alıntı: bırak ya dedeyi yok bundan sonra espiri yok konu var tek o da aras baba Genişletmek için tıkla ...
Akıncı Üye Tahir' Alıntı: Akıncı çık aradan.evet kovdum ama milli içeceğimiz ayran yüzünden kendimde değildim Kabız yaw diyom ki nick değişem şöyle afilli birşey olsun ne dersin? Genişletmek için tıkla ... yaw
Tahir' Alıntı: Akıncı çık aradan.evet kovdum ama milli içeceğimiz ayran yüzünden kendimde değildim Kabız yaw diyom ki nick değişem şöyle afilli birşey olsun ne dersin? Genişletmek için tıkla ... yaw
hikmet366 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Ben sana dedim kabizden post tahirden dost olmaz diye Genişletmek için tıkla ...
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Ben sana dedim kabizden post tahirden dost olmaz diye Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Ben sana dedim kabizden post tahirden dost olmaz diye Genişletmek için tıkla ... post? - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Yeni nickim isal horoz Genişletmek için tıkla ... oooo babam beniiim Hiç babama çekmemişim derim
x-scarface' Alıntı: Ben sana dedim kabizden post tahirden dost olmaz diye Genişletmek için tıkla ... post? - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Yeni nickim isal horoz Genişletmek için tıkla ... oooo babam beniiim Hiç babama çekmemişim derim
KayraBey Üye CABBAR' Alıntı: Ishal Sultan olsun Genişletmek için tıkla ... Hürrem Sultan olsun tam olsun cabbo heee
CABBAR' Alıntı: Ishal Sultan olsun Genişletmek için tıkla ... Hürrem Sultan olsun tam olsun cabbo heee
CABBAR Üye Tahir' Alıntı: Hürrem Sultan olsun tam olsun cabbo heee Genişletmek için tıkla ... Içinde ishal olmak zorunda abi. Madem çok istiyorsun ishal hürrem olsun
Tahir' Alıntı: Hürrem Sultan olsun tam olsun cabbo heee Genişletmek için tıkla ... Içinde ishal olmak zorunda abi. Madem çok istiyorsun ishal hürrem olsun