zaza Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: sözünü tutması erdemli bir davranıs Genişletmek için tıkla ... yani bunu anlatmaya çalışıyom ama millet takmış rezillik diye o zaman kızlarda erkek elbisesi giymesin mesela pantolan hakiki erkek giysisidir niye bayanlar giyiyo kardaş
Burak Şerbetçi' Alıntı: sözünü tutması erdemli bir davranıs Genişletmek için tıkla ... yani bunu anlatmaya çalışıyom ama millet takmış rezillik diye o zaman kızlarda erkek elbisesi giymesin mesela pantolan hakiki erkek giysisidir niye bayanlar giyiyo kardaş
zaza Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: herkes özgür ve istediğini yapabilir. ama ağzı olan konusur. fazla takmamak lazım Genişletmek için tıkla ... neyse ne ben zaten karışmıyom yoksa zaten kimse özgür olamazdı
Burak Şerbetçi' Alıntı: herkes özgür ve istediğini yapabilir. ama ağzı olan konusur. fazla takmamak lazım Genişletmek için tıkla ... neyse ne ben zaten karışmıyom yoksa zaten kimse özgür olamazdı
Necmati Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: sözünü tutması erdemli bir davranıs Genişletmek için tıkla ... ben kankamdanda böle davranışlar beklerim ..
Burak Şerbetçi' Alıntı: sözünü tutması erdemli bir davranıs Genişletmek için tıkla ... ben kankamdanda böle davranışlar beklerim ..
zaza Üye Necmati™;2845867' Alıntı: ben kankamdanda böle davranışlar beklerim .. Genişletmek için tıkla ... o zaman sizde birbirinize söz verin aynı böle kesin kankan önce ölür sende ..... haberinide ayrıntılarıyla atarım buraya merak etme
Necmati™;2845867' Alıntı: ben kankamdanda böle davranışlar beklerim .. Genişletmek için tıkla ... o zaman sizde birbirinize söz verin aynı böle kesin kankan önce ölür sende ..... haberinide ayrıntılarıyla atarım buraya merak etme
Necmati Üye yurisa' Alıntı: o zaman sizde birbirinize söz verin aynı böle kesin kankan önce ölür sende ..... haberinide ayrıntılarıyla atarım buraya merak etme Genişletmek için tıkla ... bende ajdar kılığına girerim zaten girdim nette videom dolaşıyo
yurisa' Alıntı: o zaman sizde birbirinize söz verin aynı böle kesin kankan önce ölür sende ..... haberinide ayrıntılarıyla atarım buraya merak etme Genişletmek için tıkla ... bende ajdar kılığına girerim zaten girdim nette videom dolaşıyo
Catty Emekli Yönetici Amacın ne olduğu tam belli değil ama belli olan birşey var , eğer bu olay Türkiyede olsaymış askeriye pembe tezkere verirdi herhalde
Amacın ne olduğu tam belli değil ama belli olan birşey var , eğer bu olay Türkiyede olsaymış askeriye pembe tezkere verirdi herhalde
Necmati Üye ouSahin' Alıntı: sözünü tutmuş harbi delikanlı adamda denmez buna Genişletmek için tıkla ... belkiii
Necmati Üye loss_pain' Alıntı: Sözünü tutmuş ya ona bakın Genişletmek için tıkla ... ona sözümüz yokda adam gibi adammı
loss_pain' Alıntı: Sözünü tutmuş ya ona bakın Genişletmek için tıkla ... ona sözümüz yokda adam gibi adammı
yyeenneerr Üye Necmati™;2846642' Alıntı: ona sözümüz yokda adam gibi adammı Genişletmek için tıkla ... cenaze törenine kadar adamdı
Necmati™;2846642' Alıntı: ona sözümüz yokda adam gibi adammı Genişletmek için tıkla ... cenaze törenine kadar adamdı
zaza Üye Necmati™;2846400' Alıntı: bende ajdar kılığına girerim zaten girdim nette videom dolaşıyo Genişletmek için tıkla ... at linki bana bende göreyim o rezil anları
Necmati™;2846400' Alıntı: bende ajdar kılığına girerim zaten girdim nette videom dolaşıyo Genişletmek için tıkla ... at linki bana bende göreyim o rezil anları
Necmati Üye yurisa' Alıntı: at linki bana bende göreyim o rezil anları Genişletmek için tıkla ... eve gidiyim yükledim akıllı tvye atarım linki sana
yurisa' Alıntı: at linki bana bende göreyim o rezil anları Genişletmek için tıkla ... eve gidiyim yükledim akıllı tvye atarım linki sana