Arkadaş bulucuyu kullanarak yüklediğim kişileri nasıl silerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Arkadaş bulucuyu kullanarak yüklediğim kişileri nasıl silerim?
Arkadaş bulucuyu kullanarak yüklediğiniz kişileri silebilirsiniz.

Bir kez gönderilmiş olan davetiyeleri geri alamıyor olsak da, kişileri Davet Geçmişi listenizden silebilirsiniz. Bu, ileride bu kişilere davet hatırlatmalarının gönderilmesini engelleyecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...