Arkadaş Bu Foruma Geldim Yardımcı Olursunuz Diye 4 Günden Beride Cıkmıyorum Ama 1 kişi Bile Yardım:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Arkadaş Bu Foruma Geldim Yardımcı Olursunuz Diye 4 Günden Beride Cıkmıyorum Ama 1 kişi Bile Yardım:(
Arkadaş Bu Foruma Geldim Yardımcı Olursunuz Diye 4 Günden Beride Cıkmıyorum Ama 1 kişi Bile Yardım Etmiyor

Konu Sahibi
Cok Teşekkür Ederim Pc USB Kablo İle Bagladım Dosya Attım Cıkardım HAFIZA KARTI GÖZÜKMÜYOR Halada Öyle

Konu Sahibi
Bunun İçin Cok Saol Erişim İzin Vermiyor Felan Demez İnş

Allah Senden Razı Olsun Kardeş Sende Olmasan İlgilenen Yok Vallla Coooook Soal Coook Teşekkür Ederim.

Usb'yi "güvenli şekilde kaldır" yaparak çıkartmadıysan ve hafıza kartında orjinal değilse birkaç kez direk usbyi çıkartırsan hafıza kartın bozulur. Hafıza kartına format atmayı dene. 6300'da galeriye girip hafıza kartına seçenekler - hafıza kartı biçimlendir diyerek format atabilirsin. Format atılmıyorsa büyük bir ihtimalle kartın bozulmuş demektir.

Konu Sahibi
Hafıza Kartı Gözükmüyorki :S

--------------- Ekleme ---------------

Telefonu Baglıyorum Pc'ye Hafıza Kartını Acıyor Telefonda'da Ne Kadar Yer Olup Olmadıgını Görebiliyorum Ama Gel Gelelim Galeriye Girince HAFIZA KARTI Yani Tıklayıpda Giremiyorum Gözükmüyor İşte

hafıza kartı slotu yani yatağı bozulmuş olabilir başka kart dene eğer onuda görmesse kart yatağı bozulmuş demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...