achambo
Üye
Var abi benimbu önerinizi not alıyorum Sn: Metin bey yeni sloganım " Başka bir arzunuz "
Sait abi birşey dicem ama kişisel görüşümArada kaynemiş mısır olmuş
EminmisinSait abi birşey dicem ama kişisel görüşüm
Şimdi adminler modların yetişemediği yada yetkileri olmayan işleri yapması gerekmiyormu
Ne güzel takılıyok bence sen modlara bırak bizi onlar halleder
sınırsız atalım taze çıktıSaid abi sen bana 23.55 te 1 günlük ban atsan 00.00 da açılıyo mu?
saat 19 da ban yemiştim 2 günlük 1 gün 5 saat sonra açılmıştı amasınırsız atalım taze çıktıertesi gün açılır saat süresine 24 saat sayıyor
Bende senin gibi hırçındım bi zamanlar :PEminmisin: hiç moderator olamadım ondandır bu hırçınlığım :
o zaman senin hesaptan girmem gerekir abi şifren var zatensınırsız atalım taze çıktıertesi gün açılır saat süresine 24 saat sayıyor
sanmıyorum arkadaşım bazen sistem yerel saatten ayrılmış olabilir.Xenforo da sistemin bu tür hatasınıa rastlamadım olursa bir üye arkadaşınız aracılığı ile yönetime ulaşınsaat 19 da ban yemiştim 2 günlük 1 gün 5 saat sonra açılmıştı ama
hatırlıyorumBende senin gibi hırçındım bi zamanlar :P
Hatırlıyonmu sait abi bi ara symbian ev ekranlarında 500 e yakın yorumu çöpe almıştım
şimdi orda geyik yapıyonmu dimiBende senin gibi hırçındım bi zamanlar :P
Hatırlıyonmu sait abi bi ara symbian ev ekranlarında 500 e yakın yorumu çöpe almıştım
Serhan emniyet binasının karşısında oturuyon öyle değilmiCüzi bir ücret karşılığı heçkırlık yapılır
Aynen öyle abiSerhan emniyet binasının karşısında oturuyon öyle değilmi
Ona göre yakınsın bana bir alo demem yeter haniAynen öyle abibiraz ilersinde
Ona göre yakınsın bana bir alo demem yeter hanisahte para heçkır falan hayırdır
Örgütlerim , çetelerim varOna göre yakınsın bana bir alo demem yeter hanisahte para heçkır falan hayırdır
saat 21:30 doğru uykuya belirtileri gelmiş bak
la ben burayı herkes kisilessestirdigi arayüzu paylassin konusu sandimAgent go teması ve coolight go weather teması
bu önerinizi not alıyorum Sn: Metin bey yeni sloganım " Başka bir arzunuz "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?