Arayüz Programı

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
Arayüz Programı
iPhone 4 kullanıyorum. Telefonun arayüzünü değiştirecek, tabiri caizse "launcher" programı arıyorum. Herhangi bir arayüz olabilir (Windows Phone,Android).

telefonu jailbreaklemen lazım onla ilgili uygulama yok diye biliyorum

JB olmadan kişileştirme yapamazsınız diye biliyorum

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak yaptım, fakat aradığım arayüzü tamamen değiştirme. Android ve Symbian'daki SPB Mobile Shell gibi. Ya da Aeternum (doğru yazmadım sanırım) tweaki ile gelen Apple Watch arayüzü gibi. Küçük değiştirmeler değil yani.
Tavsiye ettiğiniz bir arayüz tweaki var mıdır?

H0lligan

Üye
aynen yüklenebiliyormu öyle launcher felan android deki gibi kullanmak istiyorum bende

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen değiştirilebilir bir arayüz tweaki olarak sadece Aeternum'u biliyorum. Onun dışında kilit ekranı için tweakler var. Uzun zamandır arıyorum ama elle tutulur bir sonuç yok.

H0lligan

Üye
Tamamen değiştirilebilir bir arayüz tweaki olarak sadece Aeternum'u biliyorum. Onun dışında kilit ekranı için tweakler var. Uzun zamandır arıyorum ama elle tutulur bir sonuç yok.
bakdımda güzelmiş ama hani aeternum da

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
apple ı apple a taşımışlar desenize ne anlamı kaldı ozaman
Sanırım sizi Symbian konularında görmüştüm hocam, bilirsiniz ki 5800 için S^3 arayüzündeki widgetler programlaştırıldı, kapış kapış indirilirdi, CFW'lerde yer verildi bu widgetlere. Bu da o hesap

Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Sanırım sizi Symbian konularında görmüştüm hocam, bilirsiniz ki 5800 için S^3 arayüzündeki widgetler programlaştırıldı, kapış kapış indirilirdi, CFW'lerde yer verildi bu widgetlere. Bu da o hesap
mesela onları ios a yapma symbian dan symbiana aynı widgeti taşısan çokda farketmiyor dimi sonuçda

H0lligan

Üye
DreamBoard
edit: başka söze gerek yok

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
DreamBoard
edit: başka söze gerek yok
Winterboard ve Anemone
Şaka bir yana arayüz tamamen değişmiyor, sadece ikonlar değişiyor. Aeternum da öyle diyebilirsin ama en azından şekilleri değişiyor.

H0lligan

Üye
Winterboard ve Anemone
Şaka bir yana arayüz tamamen değişmiyor, sadece ikonlar değişiyor. Aeternum da öyle diyebilirsin ama en azından şekilleri değişiyor.
benim dediğimi kur farkı görürsün sadece icon mu değilmi ciddiyim çok büyük fark var bahsettiğinle
ayrıca yanında bide AndroidLock XT kur al sana çakma android

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
O nasıl bir tweaktir öyle Hemen indirip birkaç tane deneyeyim
Önerin için teşekkür ederim dostum

Son düzenleme:

H0lligan

Üye

usta yeni tavsiye yerine resim ekliyorum başkada ihtiyaç duıymadım ben açıkcası yetiyor böyle

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
İnsanely, BiteYourApple ve HackYouriPhone repolarından yükledim fakat tema indirmek istediğimde wynd hatası veriyor (Sadece İnsanelyi reposundan indirdiğim Dreamboard çalışıyor). Hangi repodan indireyim?
Not : Sorunu çözdüm. Verdiğiniz resimler uçmuş hocam

Son düzenleme:

H0lligan

Üye
bende görünüyor