yasin213
Üye
-
Konu Sahibi
-
bakdımda güzelmiş ama hani aeternum daTamamen değiştirilebilir bir arayüz tweaki olarak sadece Aeternum'u biliyorum. Onun dışında kilit ekranı için tweakler var. Uzun zamandır arıyorum ama elle tutulur bir sonuç yok.
Apple'ın kendi saatlerinde (Apple Watch) kullandığı arayüzbakdımda güzelmiş ama hani aeternum da
apple ı apple a taşımışlar desenize ne anlamı kaldı ozamanApple'ın kendi saatlerinde (Apple Watch) kullandığı arayüz
Sanırım sizi Symbian konularında görmüştüm hocam, bilirsiniz ki 5800 için S^3 arayüzündeki widgetler programlaştırıldı, kapış kapış indirilirdi, CFW'lerde yer verildi bu widgetlere. Bu da o hesapapple ı apple a taşımışlar desenize ne anlamı kaldı ozaman
mesela onları ios a yapmaSanırım sizi Symbian konularında görmüştüm hocam, bilirsiniz ki 5800 için S^3 arayüzündeki widgetler programlaştırıldı, kapış kapış indirilirdi, CFW'lerde yer verildi bu widgetlere. Bu da o hesap
Winterboard ve AnemoneDreamBoard
edit: başka söze gerek yok
benim dediğimi kur farkı görürsün sadece icon mu değilmiWinterboard ve Anemone
Şaka bir yana arayüz tamamen değişmiyor, sadece ikonlar değişiyor. Aeternum da öyle diyebilirsin ama en azından şekilleri değişiyor.
tema demeyeydin iidiO nasıl bir tema tweakidir öyleHemen indirip birkaç tane deneyeyim
Önerin için teşekkür ederim dostum
Ne demek istiyorsun? (Düzenlendi yazısı olmasa iyiyditema demeyeydin iidi
bende görünüyorİnsanely, BiteYourApple ve HackYouriPhone repolarından yükledim fakat tema indirmek istediğimde wynd hatası veriyor (Sadece İnsanelyi reposundan indirdiğim Dreamboard çalışıyor). Hangi repodan indireyim?
Not : Sorunu çözdüm. Verdiğiniz resimler uçmuş hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?