achambo Üye x-scarface' Alıntı: Nittiniz la. Genişletmek için tıkla ... aynen devam ittik eğer hortu soruyosan yanlışlıkla konuya girdik
x-scarface' Alıntı: Nittiniz la. Genişletmek için tıkla ... aynen devam ittik eğer hortu soruyosan yanlışlıkla konuya girdik
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Hüzünlendim ağladım. Genişletmek için tıkla ... bende ne senin konu açtığın var ne de dedenin onaylama yetkisi bırakın ağlayacağım
x-scarface' Alıntı: Hüzünlendim ağladım. Genişletmek için tıkla ... bende ne senin konu açtığın var ne de dedenin onaylama yetkisi bırakın ağlayacağım
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Hüzünlendim ağladım. Genişletmek için tıkla ... ben de duygulandım dedim bir an dedem geri dönse
x-scarface' Alıntı: Hüzünlendim ağladım. Genişletmek için tıkla ... ben de duygulandım dedim bir an dedem geri dönse
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: bende ne senin konu açtığın var ne de dedenin onaylama yetkisi bırakın ağlayacağım Genişletmek için tıkla ... Önceden açtığım konulara teşekkür edilirdi artık edilmiyor bende açmıyorum ihtiyar olsa ederdi.
-Akıncı' Alıntı: bende ne senin konu açtığın var ne de dedenin onaylama yetkisi bırakın ağlayacağım Genişletmek için tıkla ... Önceden açtığım konulara teşekkür edilirdi artık edilmiyor bende açmıyorum ihtiyar olsa ederdi.
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Önceden açtığım konulara teşekkür edilirdi artık edilmiyor bende açmıyorum ihtiyar olsa ederdi. Genişletmek için tıkla ... ben ediyim
x-scarface' Alıntı: Önceden açtığım konulara teşekkür edilirdi artık edilmiyor bende açmıyorum ihtiyar olsa ederdi. Genişletmek için tıkla ... ben ediyim