Aranızda bana inanmayanlar var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Aranızda bana inanmayanlar var...
Bu sabah (Bkz. http://www.maxicep.com/gereksiz-mes.../haftalardir-ozel-mesaj-almiyorum-527463.html) gelen özel mesajlar arasında birini gördüm ki, o kendini biliyor, benim YALAN SÖYLEDİĞİMİ iddia etmişti.

Benim sadece 5800'ımın olduğunu, iPhone4'ün ise yalan olduğunu iddia etmişti.

Ben de bu mesajı görünce, kanıtlamak için aşağıdaki fotoları çektiştim, şimdi de yayınlıyorum:
(monitöre dikkat ederseniz kendi profilimdeyim, ultrayer6)

'Patron

Üye
lan ne fotoğrafmış bir saattir yukleyemedı . 15 mp kamerayla çekip png olarakmı kaydettın naptın hacı

Konu Sahibi
12.1 megapixel jpg formatlı resim hacı.

Xilence

Kapalı Hesap
Ben gördüğüme inanırım Muhammet abinin profilinde iphone 4 yazıyordu bence yalan yazanlar boş laf yapıyor , Muhammet abi kanıt getirdi adamlar inanmadı.

tragedie

Emekli Yönetici
Muhammet Sana inanmıyorlar kendini temize Çıkarıcam diye bizi Harcadın pc kafayı oynattı resimleri yükleyene Kadar birisi sana bir daha inanmassa ispat etmene gerek yok direk Çekip vur en temizi

Nef'i

Üye
maketdir onlar ya,her telefoncuda var

Nef'i

Üye
şaka yaptım ya
zaten varmı yokmu beni ilgilendirmez olsada olmasada benim açımdan birşey değişmiyor
milletde niye kafa taktı anlamadım
hala 1100 yazan var ona inanıyorlar,günümüz teknolojisi telefonun olduğuna inanmıyorlar
yeni telefonum nasıl

kesin çakmadır o çinliler kılıfıda yapmıştır aynen

Necmati

Üye
başın göğemi erdi.

şunu birisi Ayın üyesi yapsın

Ne gerek var böyle ispatlara arkadaşlar takılmayın.Ayrıca bu iphone çakmaya benziyor
İşin şakası umarım konuda kimse kimsenin kalbini kırmaz

Tepkiler: Nef'i
Benim de LG GU285 im var hava atıyormuyum

FeC!

Üye
Hortu kessst

FeC!

Üye
Sakin olun tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...