Arama Yaparken 1 Kere Kapatırken 2 Kere Titreme

bhdr-kr

Üye
    Konu Sahibi
Arama Yaparken 1 Kere Kapatırken 2 Kere Titreme
Arkadaşlar bu modu androidden biliyoruz Arama yaparken karşı taraf açınca 1 kez kapatırken 2 kez kısa titreme oluyor.Bildiğiniz gibi cep telefonları en çok radyasyonu arama başlatırken yayıyor bu yama sayesinde karşı taraf telefonu açana kadar cihazı başımızdan uzak tutarak radyasyondan büyük oranda kurtulabiliriz...

Rardan çıkardığınız dosyayı "C:\Private" klasörüne kopyalayın üstüne yazılsın mı diye sorarsa evet deyin telefonu kapatıp açın sağlıklı günlerde kullanın )

Ekli dosyalar

Tepkiler: alexkara, Mad EagLe, kaavkw ve 1 kişi daha
teşekkürler güzel paylaşım

bhdr-kr

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim...

kaavkw

Üye
Teşekkürler, deneyeceğim.

yaptım ama sonuca yarın bakarım artık birde üzerina yaz filan çıkmadı bende direk attı dosyanın içine

bhdr-kr

Üye
    Konu Sahibi

yaptım ama sonuca yarın bakarım artık birde üzerina yaz filan çıkmadı bende direk attı dosyanın içine
Sorarsa yazarsınız demiştim bende de sormadı bazı cihazlarda sorabilir o yüzden açıklama gereği duydum...

serinaga

Üye
Güzel bir paylaşım. Ama benim gibi günde 30 defa çağrı yapsam 30 defa açarken, 60 defa da kaparken tel titreşirse 90 titreşim yapar ki kıt kanaat idare eden pil performansımı hayli etkiler gibi. Bu nedenle yükleyemiyorum maalesef. Artık daha uzun ömürlü bir pil lazım ama nerdeeee ...

bhdr-kr

Üye
    Konu Sahibi
Çok kısa titreme yapıyor ben yükledikten sonra hiç şarj sorunu yaşamadım.

dostum mod çalışıyor güzel oldu eline sağlık

arkadaşlar, tactile.rul dosyasını not defteri ile açıp titreme niteliklerini değiştirebilirsiniz.
Yalnız değişiklikten sonra malesef restart

Paylaşım için

arkadaşlar emeğinize sağlık teşekkür ediyorum ama ben bu uygulamanın N8 sis uzantılısını arıyorum belki forumda vardır ben bulamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz?

sadece açtığında titremesini istiyorum nasıl yaparız.

tarum21

Üye
bu dosyayı phonix le mi atacaz telefona açıklarmısın sana zahmet usta