arjen-robben Üye ya çok basarılı çok işe yarar bi program diosun sora o modele denenmedi buna olmuo bla bla bla...
aslanmustafa630 Üye Selam Benim Telefon Nokia 6220 Clasic S60 Serisi, Rapidden indirdim. Kaygen Dosyası ile birlikte indi. Ama Telefonuma Yükeldiğimye çalıştığımda desteklenmiyor diyor. bu programa ihtiyacım var eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Selam Benim Telefon Nokia 6220 Clasic S60 Serisi, Rapidden indirdim. Kaygen Dosyası ile birlikte indi. Ama Telefonuma Yükeldiğimye çalıştığımda desteklenmiyor diyor. bu programa ihtiyacım var eğer yardımcı olursanız sevinirim.
xyzdenizxyz Üye merhaba; nokia 6303 için de böyle bir program var mı? Bu program benim telefonumda çalışmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
merhaba; nokia 6303 için de böyle bir program var mı? Bu program benim telefonumda çalışmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
WitchKing Üye handy blacklist vardı. s60 v9.4 de sistem araçları kısmında var. 14 günlük deneme sürümü ve koduda var orada.
handy blacklist vardı. s60 v9.4 de sistem araçları kısmında var. 14 günlük deneme sürümü ve koduda var orada.
canan ayla Üye bana yardımcı olurmusunuz ingilizce bilgim az ve rapidsare nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum
tlgcn38 Üye kaspersky son sürümü kullanıyorum arama engelleme için --------------- Ekleme --------------- primadonna' Alıntı: sadece bir numara engellemek istiyorum.bunun için başka bir yol warmı? Genişletmek için tıkla ... kaspersky indir kur googla yaz kaspersky mobile sec. diye ordan türkçe indir kur black liste ekle o no'yu sonrada modu black list yap Tamamdır..
kaspersky son sürümü kullanıyorum arama engelleme için --------------- Ekleme --------------- primadonna' Alıntı: sadece bir numara engellemek istiyorum.bunun için başka bir yol warmı? Genişletmek için tıkla ... kaspersky indir kur googla yaz kaspersky mobile sec. diye ordan türkçe indir kur black liste ekle o no'yu sonrada modu black list yap Tamamdır..