kolim Üye ya arkadaşlar ben sitede yeniyim yazcak biyer bulamadım buraya yazıyorum o yüzden:S ben amerikadan i phone 3g alcam peki bu iphone türkiyede çalışır mı? yani mhz falan olarak çok anlamıyorum da lütfen yardım edinnn şimdiden teşekkürlerr
ya arkadaşlar ben sitede yeniyim yazcak biyer bulamadım buraya yazıyorum o yüzden:S ben amerikadan i phone 3g alcam peki bu iphone türkiyede çalışır mı? yani mhz falan olarak çok anlamıyorum da lütfen yardım edinnn şimdiden teşekkürlerr
Feyzamm811 Üye arkadaslar İPhone yeni aldım ama bellek kartını acamıyorum sarkı dinliyemiyorum yardım pLz
gokhant1 Üye Merhaba arkadaşlar ben böyle bir site buldum iphone un türkçe kullanım kılavuzları İphone 4 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız iphone Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız umarım işinize yarar ben türkçesini bulamıyordum bulunca sevindim sizinlede paylaşmak istedim ...
Merhaba arkadaşlar ben böyle bir site buldum iphone un türkçe kullanım kılavuzları İphone 4 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız iphone Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız umarım işinize yarar ben türkçesini bulamıyordum bulunca sevindim sizinlede paylaşmak istedim ...
negliv Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar direkt bu siteye girin apple'nin resmi web sitesi, ne isterseniz burd var..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar direkt bu siteye girin apple'nin resmi web sitesi, ne isterseniz burd var..