Apple New iPad Alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apple New iPad Alıyorum.

Apple New iPad (ipad3) 16GB Wifi almayı düşünüyorum.
ipad3 wifi de görüntülü konuşma, 3g yok diye biliyorum ama bu doğru mu ? 4g li modeli için 300-400tl fark vermeye değer mi sizce ? yoksa 400tl yerine 200 tl daha koyup ipad 2 16gb wifi+3g mi alsam ?
yardımlarınızı bekliyorum.

klongs

Üye
4g türkiyede yok bence gereksiz

Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
ama sadece wifi olanda da 3G, görüntülü görüşme yok diye biliyorum.
peki ipad 2 16GB wifi+ 3G beyaz nasıl ?

ama sadece wifi olanda da 3G, görüntülü görüşme yok diye biliyorum.
peki ipad 2 16GB wifi+ 3G beyaz nasıl ?

bence gayet güzel. Ama onu alan birisine 16 GB yetmez gibi. Yani ben alsam bana yetmez doldururum onu oyunla. Çok az da müzik ve fotoğraf. Arada film de izlerim izle sil o da

android istemiyorum ipad tercihim
şu ipad 3 wifi da ön kamera yok dimi ? olmadı ipad 2 wifi+3g alıcam.

- - - Eklendi - - -

bence gayet güzel. Ama onu alan birisine 16 GB yetmez gibi. Yani ben alsam bana yetmez doldururum onu oyunla. Çok az da müzik ve fotoğraf. Arada film de izlerim izle sil o da

harici disk takılmaz mı ?

- - - Eklendi - - -

hepsiburada.comda yanlış yazmışlar galiba başka sitede ön kamera var yazıyor. bu sorunda çözüldüğüne göre new ipad alıyorum

aleranol

Üye
new ipad daha kalın ve ağır sanırsam ipad2 den. Bence ipad 2 3g wifi beyaz 16lık al. İpadler çok güzel ya keşke ben de alabilsem

new ipad daha kalın ve ağır sanırsam ipad2 den. Bence ipad 2 3g wifi beyaz 16lık al. İpadler çok güzel ya keşke ben de alabilsem

inşallah sende alırsın. ama ipad 3ün ekranı daha iyi

- - - Eklendi - - -

evimde wifi var iyi güzel de dışarıda wirelessın olmadığı bir yere gittim veya yolculuk sırasında internete girmem gerekti o zaman napıcaz.. multivınn mı alsam veya ipadi telefona bağlayıp internete girebilir miyiz ?

aleranol

Üye
telefonu modem yapmalısın. İpad3ün ekran çözünürlüğü ne?

Kardeş niye habire koyuyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...