Telefon Tavsiyesi [ Apple iPhone 4S Mi , Nokia N9 Mu ? ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[ Apple iPhone 4S Mi , Nokia N9 Mu ? ]
Selamun Aleyküm 15 Gün Önce Nokia N9 Aldım Ve Pek Memnun Etmedi Beni Şimdi iPhone 4S Almayı Düşünüyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir Teşekkürler . .

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N9 çok güzel cihaz aslında da oyun/uygulama tatmin edici düzeyde değil sanırım. Açıkcası Iphone 4s'e de 3bin tl verilmez şimdi. En azından Iphone 4 al derim o fiyat olarak daha makul seviyelerde. Ya da Lumia 800 al derim

Tepkiler: Kingmortall

+1 katılıyorum 3 binlira verilmez n9 almak mantıklı

iPhone 4S 16 GB 2.300 TL'dir arkadaşlar yanıltma olmasın :

iPhone 4S çok daha iyidir kardeşim.2007'den beri köklü oturmuş uygulaması bol bir sistem ayrıca süper stabil.MeeGo gibi birkaç aylık fırlama işletim sistemi daha 50 oyunu anca var.İlk ve son meego olma özelliği taşıyor güncelleme kıtlığı demek bu.Oysa iPhone 4S iOS 7'ye kadar güncelleme alacak.Şuan bile en iyi işletim sistemi o zaman düşünsene...

----------Eklendi @ 22:10:42 ---------- Yazıldı @ 22:09:56 ----------

Post kasmak için yazmayın şuraya

iphone 4S alsan daha iyi olurdu.ama arkadaşlarında dediği gibi o kadar para verilmez şimdi iphone 4 daha iyidir

key43

Üye
Tartışmasız n9

Türe

Üye
ıphone 4s n9 katlar carpar boler her turlu

Konu Sahibi
Eğer İş Gereği Filan Kullanıcaksanız iPhone 4 O Konuda Biraz Daha İyi Sanırım Ama N9 Da Ayrı 1 Karizma , Şık Duruyor + Hızlı 1 İşlevcisi Var

4s bir dünya kaçak piyasada mevcut bende aldım 1700liradan 32 gb pasaporta kayıtlı değildi kaydettim hatta açtırdım,jailbreakledim şuan bu cihaz tam bir harika iphone4 den 4s e geçtim ucuza bulunca,araştırın ucuza bulup alın gerçekten muazzam hıza sahip.n9 ile kıyaslamam bu cihazı kusura bakmasınlar app ler inanılmaz.

iPhone4 ne oldu??

Türe

Üye
beyaz daha şık bence

Tepkiler: franzliszt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...