Serhan Üye Sucrofe' Alıntı: Ne 2015? Birisi yayının linkini verebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Watch 2015 de satışa çıkacakmış
Sucrofe' Alıntı: Ne 2015? Birisi yayının linkini verebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Watch 2015 de satışa çıkacakmış
0MG90 Üye Konu Sahibi Sucrofe' Alıntı: Ne 2015? Birisi yayının linkini verebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Apple Watch 2015'de çıkacak iPhone 6 12 Eylül'de ön siparişte
Sucrofe' Alıntı: Ne 2015? Birisi yayının linkini verebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Apple Watch 2015'de çıkacak iPhone 6 12 Eylül'de ön siparişte
0MG90 Üye Konu Sahibi Sucrofe' Alıntı: iPhone 6'nın donanım bilgileri neler? Genişletmek için tıkla ... Konuya ekledim diyorum arkadaşım phasan' Alıntı: İphone 6 19 eylülde cıkıyor Genişletmek için tıkla ... 12 Eylül'de kendileri dedi
Sucrofe' Alıntı: iPhone 6'nın donanım bilgileri neler? Genişletmek için tıkla ... Konuya ekledim diyorum arkadaşım phasan' Alıntı: İphone 6 19 eylülde cıkıyor Genişletmek için tıkla ... 12 Eylül'de kendileri dedi
Sucrofe Üye 0MG90' Alıntı: Konuya ekledim diyorum arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Pili göremiyorum.
phasan Üye 0MG90' Alıntı: Konuya ekledim diyorum arkadaşım 12 Eylül'de kendileri dedi Genişletmek için tıkla ... 12 sipariş alınıyor 19 eylülde cıkıyor
0MG90' Alıntı: Konuya ekledim diyorum arkadaşım 12 Eylül'de kendileri dedi Genişletmek için tıkla ... 12 sipariş alınıyor 19 eylülde cıkıyor
0MG90 Üye Konu Sahibi Sucrofe' Alıntı: Pili göremiyorum. Genişletmek için tıkla ... Söylenmedi diyorum bende önceki mesajda dedik
Sucrofe' Alıntı: Pili göremiyorum. Genişletmek için tıkla ... Söylenmedi diyorum bende önceki mesajda dedik
phasan Üye Arkadaslar benim anladıgım iphone 5s ile 6 arası pek fark yok en buyuk farklar iphone 6 plusta
Serhan Üye phasan' Alıntı: Arkadaslar benim anladıgım iphone 5s ile 6 arası pek fark yok en buyuk farklar iphone 6 plusta Genişletmek için tıkla ... Çok tasarım farkı var nasıl yok
phasan' Alıntı: Arkadaslar benim anladıgım iphone 5s ile 6 arası pek fark yok en buyuk farklar iphone 6 plusta Genişletmek için tıkla ... Çok tasarım farkı var nasıl yok
phasan Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Çok tasarım farkı var nasıl yok Genişletmek için tıkla ... Ben donanım demiştim
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Çok tasarım farkı var nasıl yok Genişletmek için tıkla ... Ben donanım demiştim
Sucrofe Üye Ekran büyüklüğü yeter 5s'ten 6'ya geçmek için. O küçücük ekrana nasıl katlanıyorsunuz, anlamıyorum.