UpOneTR Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Ulan ttnet.. Genişletmek için tıkla ... Ttnetle alakalı değil yayın ile alakalı
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Ulan ttnet.. Genişletmek için tıkla ... Ttnetle alakalı değil yayın ile alakalı
KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: İzmir'in kurtuluşunu unutup da Apple etkinliğini unutmayanlar varsa aramızda onları kınıyorum. Genişletmek için tıkla ... Neyden kurtulmuş?
-qarapapaq-' Alıntı: İzmir'in kurtuluşunu unutup da Apple etkinliğini unutmayanlar varsa aramızda onları kınıyorum. Genişletmek için tıkla ... Neyden kurtulmuş?
IchigoKurosaki Üye Sucrofe' Alıntı: Donanım özelliklerini çok merak ediyorum. Pili bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Pilden çok şey beklemeyin. iPhone'un S olmayan cihazlari her zaman takoz olmustur pil acisindan.
Sucrofe' Alıntı: Donanım özelliklerini çok merak ediyorum. Pili bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Pilden çok şey beklemeyin. iPhone'un S olmayan cihazlari her zaman takoz olmustur pil acisindan.
Serhan Üye Mr. Turk' Alıntı: Ttnetle alakalı değil yayın ile alakalı Genişletmek için tıkla ... Yok youtubedan iLiyorum video 10 dkda bi donuyo
Mr. Turk' Alıntı: Ttnetle alakalı değil yayın ile alakalı Genişletmek için tıkla ... Yok youtubedan iLiyorum video 10 dkda bi donuyo
boran9999 Üye Acaba aynı şarj soketi saatle telefonu destekliyormu? Yoksa insanlar tek değilde 2 şarj aleti taşımak zorunda kalacak
Acaba aynı şarj soketi saatle telefonu destekliyormu? Yoksa insanlar tek değilde 2 şarj aleti taşımak zorunda kalacak
PriZm Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Pilden çok şey beklemeyin. iPhone'un S olmayan cihazlari her zaman takoz olmustur pil acisindan. Genişletmek için tıkla ... iPhone 6+ şuana kadarki en iyi batarya süresini vaad ediyor.
IchigoKurosaki' Alıntı: Pilden çok şey beklemeyin. iPhone'un S olmayan cihazlari her zaman takoz olmustur pil acisindan. Genişletmek için tıkla ... iPhone 6+ şuana kadarki en iyi batarya süresini vaad ediyor.
IchigoKurosaki Üye Nerde boş şey var doldurmuşlar. Bataryadan ne haber? ~N.A.W.Y~' Alıntı: iPhone 6+ şuana kadarki en iyi batarya süresini vaad ediyor. Genişletmek için tıkla ... Her yeni çıkan iPhone gibi
Nerde boş şey var doldurmuşlar. Bataryadan ne haber? ~N.A.W.Y~' Alıntı: iPhone 6+ şuana kadarki en iyi batarya süresini vaad ediyor. Genişletmek için tıkla ... Her yeni çıkan iPhone gibi
Sucrofe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: iPhone 6+ şuana kadarki en iyi batarya süresini vaad ediyor. Genişletmek için tıkla ... Kaç mAh?
~N.A.W.Y~' Alıntı: iPhone 6+ şuana kadarki en iyi batarya süresini vaad ediyor. Genişletmek için tıkla ... Kaç mAh?
PriZm Üye Sucrofe' Alıntı: Kaç mAh? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ama yayında gördüğüm bir tabloda i5S ve i6 bekleme süresi 10 gün iken i6+ da 16 gün.
Sucrofe' Alıntı: Kaç mAh? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ama yayında gördüğüm bir tabloda i5S ve i6 bekleme süresi 10 gün iken i6+ da 16 gün.