Invoke Üye İzmir'in kurtuluşunu unutup da Apple etkinliğini unutmayanlar varsa aramızda onları kınıyorum.
Serhan Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Introducing Apple Watch. Apple Watch Apple Watch Apple Watch Apple Watch Apple Watch Apple Watch introduces the Digital Crown. It’s a versatile tool that answers the fundamental challenge of how to magnify content on a small display.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Introducing Apple Watch. Apple Watch Apple Watch Apple Watch Apple Watch Apple Watch Apple Watch introduces the Digital Crown. It’s a versatile tool that answers the fundamental challenge of how to magnify content on a small display.
Nextman Emekli Yönetici dedikodular doğru çıkarsa ipod touch watch ile tam uyumlu çalışacak bekliyoruz şu an ipod tanıtıyor
Nextman Emekli Yönetici -qarapapaq-' Alıntı: İzmir'in kurtuluşunu unutup da Apple etkinliğini unutmayanlar varsa aramızda onları kınıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kutladık kardeşim dernekte unutulurmu
-qarapapaq-' Alıntı: İzmir'in kurtuluşunu unutup da Apple etkinliğini unutmayanlar varsa aramızda onları kınıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kutladık kardeşim dernekte unutulurmu
UpOneTR Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Saat+ telefon 1000$ i bulur artik. Genişletmek için tıkla ... türkiyedeki fiyattanmı bahhesiyorsun eğer öyleyse çok iyi
IchigoKurosaki' Alıntı: Saat+ telefon 1000$ i bulur artik. Genişletmek için tıkla ... türkiyedeki fiyattanmı bahhesiyorsun eğer öyleyse çok iyi
IchigoKurosaki Üye Mr. Turk' Alıntı: türkiyedeki fiyattanmı bahhesiyorsun eğer öyleyse çok iyi Genişletmek için tıkla ... Turkiyede 5-6 bin tl olur
Mr. Turk' Alıntı: türkiyedeki fiyattanmı bahhesiyorsun eğer öyleyse çok iyi Genişletmek için tıkla ... Turkiyede 5-6 bin tl olur
Nextman Emekli Yönetici Saat tasarımı gerçekten güzel portatif kayış olayı süper haritaya nasılda zoom yapıyor yahu
Serhan Üye Mavi 5c ye mavi apple watch düşünsenize Bana bişeyler oluyor tasarıma ve uyuma bak allahım ya
0MG90 Üye Konu Sahibi Android Wear'dan daha iyi olduğu kesin ama Android desteklemez Saatin duvar kağıdı, canlı duvar kağıdı olabiliyor Değiştirilebilir kayışlı Bende gene koptu yayın
Android Wear'dan daha iyi olduğu kesin ama Android desteklemez Saatin duvar kağıdı, canlı duvar kağıdı olabiliyor Değiştirilebilir kayışlı Bende gene koptu yayın