App Store YARDIM LÜTFEN !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omaro99

Üye
    Konu Sahibi
App Store YARDIM LÜTFEN !
arkadaşlar,app storede 3 gündür normal free program indiriyordum,fakat şimdi free ye basdığımda,hiç bir işlem yapmıyor,öylece kalıyor. telefon 10-15 kapatıp açtım cihazı,olmuyor ,yardım lütfen

omaro99

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek bir allahın kulu yokmu ???

O6UZH4N

Üye
Cihazda yer varmı belki hafızası dolmuştur birde bilgisayardan dene

omaro99

Üye
    Konu Sahibi
telefonda 8gb boş alan var,itunes ile yüklemede bir problem yok,sadece app store ile yükleyemiyorum,cihaz 3gs 16gb 3.1.3 Amerikan malı,

tüm ios3.1.3 lerde app store patladı, senle alakalı bir durum değil

omaro99

Üye
    Konu Sahibi
Batuhan-o6uzh4n sağolun arkadaşlar,rahatladım şimdi,ama sürüm yükseltemiyorum tel-aldigimdan beri 3.1.3 te jailbreaklı,ama yurtdıışı simlock oldugu için jailbreak yapmaya korkuyorum,bozulur diye.

Güncellemen Gerekiyor Kardeş( iso5 )

Batuhan-o6uzh4n sağolun arkadaşlar,rahatladım şimdi,ama sürüm yükseltemiyorum tel-aldigimdan beri 3.1.3 te jailbreaklı,ama yurtdıışı simlock oldugu için jailbreak yapmaya korkuyorum,bozulur diye.

birşey olmaz, ios 4.3.3 e yükselt unlock jailbreak işlemini problemsiz yaparsın, zaten 3gs te 3.1.3 kullanmanın bir mantığı da yok artık

omaro99

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon yurtdışı unlock,forumda araştırdım jailbreak yaparsam telefon çekmezmiş,ipod gibi kullanıyormuşuz,yokmu bunun bir çözümü,??bu arada Azeriyim kullandığım operatör farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...