farukmaxicep
Üye
Mobil Ödeme + vb. uygulamalarda problem yarattığı için Root kullanmıyorum/kullanmak istemiyorum.Telefonun rootlu ise luck patcher uygulamasıyla deneyebilirsiniz
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu uygulamanın Türkçe dil dosyası var zatenbir tane uygulama türkçeye çevirmeye çalışıyorum ama dosytaları cıkartıyorum türkçeye çevirdim toplarken hata alıyorum
Çevirmek istediğim uygulama: "Always on AMOLED"
Uygulama :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birisi çevirmede yardımcı olurmu
Mesaj olarak ilettim uygulamanın linkinilink vererek olabilir bunun için apk dex dosyalarının açılması ve smali olarak döküman formatına almakk gerekiyor apk tool(mavi cin ultimate apk tool ile mümkün)
Gerekli olan java - java sdk yüklü mü ?Merhabalar, Multitools'u yönetici olarak çalıştırdığımda açılmıyor hata falan da vermiyor sebebi nedir?
evetGerekli olan java - java sdk yüklü mü ?
@Mesut Aktaşbir şey soracağım yardımcı olursanız çok çok sevinirim. MultiTools'u çalıştırmayı başardım fakat bir çok sorunla karşılaştım. APK ayıklamaya çalıştığımda sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor nerede hata yaptım acaba?
Kullandığınız konumu kontrol edin boşluk vb özel karakterler olmasın konum adlarında veya apk dosyasında aynı şekilde boşluk özel karakterler olmasın. Konuda belirtildiği gibi yaparsanız herhangi bir sorun olmayacaktır.bir şey soracağım yardımcı olursanız çok çok sevinirim. MultiTools'u çalıştırmayı başardım fakat bir çok sorunla karşılaştım. APK ayıklamaya çalıştığımda sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor nerede hata yaptım acaba?
Alıntı bildirimi bana geliyor.@Mesut Aktaş
Benim bilgim yok bu konuda yardımcı olur musun ?
Hocam ne boşluk var ne de türkçe karakter kısa ve öz bir isim koydum apkya dün 00.00 da başladım halen daha uğraşıyorum şimdi ki hatam ise apkyı ayıklıyor ama toplamıyor hatası ise yine aynı sistem belirtilen yolu bulamadı...Kullandığınız konumu kontrol edin boşluk vb özel karakterler olmasın konum adlarında veya apk dosyasında aynı şekilde boşluk özel karakterler olmasın. Konuda belirtildiği gibi yaparsanız herhangi bir sorun olmayacaktır.
Belirtilen hatanın resimlerini çekip atın bakalım.Hocam ne boşluk var ne de türkçe karakter kısa ve öz bir isim koydum apkya dün 00.00 da başladım halen daha uğraşıyorum şimdi ki hatam ise apkyı ayıklıyor ama toplamıyor hatası ise yine aynı sistem belirtilen yolu bulamadı...
Hocam ilginiz ve alakanız için çok çok teşekkür ederim zamanınızı boşa harcadığım için üzgünüm fakat size yanıt verdikten sonra yeniden deneyeyim dedim şuan hiç bir problemle karşılaşmadım reklam kaldırma hariç tabii, zamanınızı boşa harcamak istemem teşekkür ederim yenidenBelirtilen hatanın resimlerini çekip atın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?