Ohoo onun icin editor gerekmiyorki ya
bnede sandim xml felan editlicen
Once zarchiveri indir sonra uygulamanin icine girip o muzigin apknim icindeki adini al ve istedigin bi muzigi al adini aynisi yap mesela .mp3 se oda .mp3 olmasi lazim bunada dikkat etmen lazim sonra tekrar apknin icinden ayni dizine gir dosya ekle yap adini degistirdigin dosyayi ekle direk ustune yazacakdir. Simdi tek isin uygulamayi imzalamak bunun icin forumda bir uygulama vardi direk sign yapiyordu adini hatirlamiyorum bekle simdi konuyu bulup linki veririm yada lucky patcher kullan lucky patcher dan olustur ve yukle bolumu var ona bas sag en altta sonra uygulamayi sec ve yeniden olustur yap ardindan lisansi kaldir yap otomatik yap ilk secenek tik li olacak onu kaldir boyle bos yama yaparak imzalamisda oluyoruz yada istersen apk yi muzigi at direk ben yapip atim
Ha bu arada imzalamayi yapmak icin root lazim zarchiver dan editleme icin onceden uygulamanin apksini alman lazim ki bunuda lucky patcher la yapabiliyosun
Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 03.04.2015 - MaxiCep
Bahsettigim konu buydu konudaki multi tools la yapiyoruz imzalamayi