hakankapyapar
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eğer bana soracak olursan tablet pc denince aklıma 3 marka gelir. ipad, toshıba, hp
Bende Almayı Düşünüyorum.
Tüm Siteleri Dolşatım uzun Kullanım için İşlemciye Dikkat Via Almayın demişler
Rock Chip ler tutuluyor performans olarak bilginiz olsun
merak ettiğim bu cihazlarda usb var usb aygıt takılabiliyor 3g modem filanda
Ufak bir yazılımla bu cihazı telefona cevirebilirmiyiz.
yani kulaklık girişini kullanarak arama yapabilsek
extra progamla usb 3g modemdeki simden sms atsak.
Sms olayı kolay yoksa bile programla olurda kulakla konusmak bilmiyorum
Doğru söylüyorsun bi de tablet pc lerin bütün pc leri öldüreceğini söylüyorlar. Bana çok mantıksız geliyoripad almak çok mantıksız aynı andan birden fazla işlem yapılamıyor oyuzden bu ürünler daha çok işlevsel oldugunu düşünüyorum
Doğru söylüyorsun bi de tablet pc lerin bütün pc leri öldüreceğini söylüyorlar. Bana çok mantıksız geliyor
Eğer bana soracak olursan tablet pc denince aklıma 3 marka gelir. ipad, toshıba, hp
olurmu öleşey hiç birşey öldüremez.Doğru söylüyorsun bi de tablet pc lerin bütün pc leri öldüreceğini söylüyorlar. Bana çok mantıksız geliyor
arkadaslar merhaba,
7" android pc almak istiyorum apad marka. ama bazı tereddütlerim var çin malı oldugu ıcın vede android konusuna yabancı oldugum ıcın, konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum.
1. üründe flash desteği varmıdır. youtube benzeri sitelerden video izlenebılrımı.
2. urunde 256 mb ram oldugu soylenıyor. sizce yeterlımıdır.
3. divx konusunda sorun cıakrtırmı.
4. cep telefonlarında kullanılan android yazılımı ıle tablette kullanılan yazılım arasında fark varmıdır.
5. sitedeki android yazılımları tablet pc lerde calsıyormu
ayrıca kullanan arkadaslarda olumlu veya olumsuz tecrubelerını belırtırlerse cok sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?