Anycool T828.

Konu Sahibi
Anycool T828.
t 828 japon işi aldım 20 gündür kullanıyorum fayansın üzerine sert düştü tlf sağlam

Tepkiler: heondan ve nazgulL

Ozan

Admin
Japon üretim olduğuna güzel adi olması zor ihtimal bilgi için teşekkürler

Benimde Anycool T828 model bir telefonum var. Oyun yüklemeye çalışıyorum. İsterseniz neler yaptığımı size kısaca anlatayım.

Önce Letus telefonlarına ait Phone Sute programını bilgisayarımda açtım. USB kablosunu bağladım ve COM portu nu seçtim. Setting ayarlarına girerek Com ayarını COM7 yaptım.(Sizde farklı olabilir) Phone Suite programinın sağ alt köşesinde "Connected" yazıldığı zaman bağlantı tamam demektir. Gel gelelim oyun yüklemeye;
İnternette ne kadar oyun varsa denedim, Şöyleki;
File Manager den oyun veya programı seçtikten sonra üstte kardan adam resmi bulunan (İnstall Java On Handset) tuşuna basınca yüklemeye başlıyor ancak, "Fail To İnstall Java" iletisi veriyor ve yükleme kesiliyor. Benden bu kadar. Eğer ilgilenen arkadaşlar varsa daha ileriye götürülebilir. saygılar

brs-66

Üye
Bendede Anycool t828 var ancak oyun prog. tema flan yükleyemiyorum acaba ne tür bi işletim sistemi var *????

arkadaşlar yeni üye oldum bende iki tane t828 bir tanede t818 varprogram yüklemeye çalışan arkadaşlarla beraber olup bu işi yapalım size güven veririm

--------------- Ekleme ---------------

bir anycool sitesi kurabiliriz mesela ben tekrar dönücem

mesbaytr

Üye
ya arkadaşlar bu anycool t828 e program ve oyun yükleme işini kim anlatacak bunu bilen yokmu?

mesbaytr

Üye
ewet bu konuda ilerleme kaydeden yokmu?

arkadaşlar, bu anycool t 838 in vip şifresi ve telefon kilidini aktif yapmak için kullanınlan şifre ne.Yeni aldım ama bunları bir türlü bulamıyorum.bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum...

TuFaNGs

Üye
sa anycool t828 kullanıyorum tükçee yazıllım lazım tükçe yazlmı olanlarla irtibata gçmeliyim msn:ultraslan_tfn@hotmail.com olan eklesn plss!

feyk

Üye
1122 olması lazım

Konu Sahibi
ancooly kullanıyorum herheangi bir arızasını görmedim her şeyini biliyorum gizli kodlar dahil kendim de proğram yapabiliyorum

dookan08

Üye
bendede T828 var ama bi türlü oyun yükleyemiyorum yüklemeyi bilen yokmu?

arkadaslat bu t 828 e nasıl oyun yüklicez?

xkadir61

Üye
allah yardımcınız olsun hepinizin. eğer bir gün kazayla bir çinli telefon üreticisi buraya üye olurda yardım mesajlarını görürse. utanacak çinliliğinden

allah yardımcınız olsun hepinizin. eğer bir gün kazayla bir çinli telefon üreticisi buraya üye olurda yardım mesajlarını görürse. utanacak çinliliğinden
adamlarda utanacak yüz olsaydı öyle dandirik 3310 kılıklı telefonlar üretip ülkemize kakalamazlardı

BU t828 İÇİN OYUN,TEMA,PROGRAM FELAN YOKMU ALDIĞIMDAN BELİ İNTTE.GİRMEDİĞİM YER KALMADI LÜTFEN YARDIM EDİN...

sahanlı

Üye
lanet olsun buna verdıyım paraya

bende yuklıyorum hata verıyo

pw43

Üye
1122' dir bir türlü oyun yükleyemedim

hakan.c

Üye
bazılarında 0000 oluyor kod

kardeş sen bunu daha ayrıntılı anlatırmısın?
Mesala telefonu pc ye bt ile mi yoksa usb ilemi bağladın