underfeat Üye ya walla bnde bu emulatör oyunlari wardi 6600 oynuyodum nes uzantilari kaldirmiyo diye dusunmedim bu emuluyu accagini demekki arkds bakmıs helal olsn walla gusel msjlarinin dewamini bekliyrz
ya walla bnde bu emulatör oyunlari wardi 6600 oynuyodum nes uzantilari kaldirmiyo diye dusunmedim bu emuluyu accagini demekki arkds bakmıs helal olsn walla gusel msjlarinin dewamini bekliyrz
hakan.c Üye Yalan yaa okadar kişi yardım istemiş eğer çalışsaydı kendi gelir herkezin sorusuna cvp verirdi
kadir_bay Üye yaa oyunları indirdik anycool telefon için demişsinki anycool nes çalııstırmıyor ama nes uzantılı oyunlartı yükşemişsin nasıl çalısacak??????????????????????????????????????????
yaa oyunları indirdik anycool telefon için demişsinki anycool nes çalııstırmıyor ama nes uzantılı oyunlartı yükşemişsin nasıl çalısacak??????????????????????????????????????????
exotyc Üye *.nes uzantılı tema yükleniyor ama oyun denemedim birde pxl uzantılı olabilir. denemek lazım.Bende nokia N96 Aldım yeni Henüz denemedim.
*.nes uzantılı tema yükleniyor ama oyun denemedim birde pxl uzantılı olabilir. denemek lazım.Bende nokia N96 Aldım yeni Henüz denemedim.
fafu Üye lin gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sie boktan --------------- Ekleme --------------- link boktan sie gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ffffffffffffffffff
lin gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sie boktan --------------- Ekleme --------------- link boktan sie gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ffffffffffffffffff