Antalyaspor:0 beşiktaş:1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Antalyaspor:0 beşiktaş:1
Kartal hayata döndü!
Antalya'da Beşiktaş 1-0 kazandı.

90+4. dakika: Defansın büyük hatası sonrası topu kapan Holosko, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı ama kaleci Ömer gole izin vermedi.

90+2. dakika: Hızlı gelişen Antalyaspor atağında Veysel soldan çizgiye indi, arka direğe ortasını yaptı ama kaleci Rüştü için kolay bir top oldu.

90+1. dakika: Holosko, ceza sahası dışından kaleye çok sert vurdu, Yalçın'a çarpan top konrere gitti
.

Antalya'da 4 dakika uzatma işaret edildi.

86. dakika: Organize gelişen atakta Fatih Ceylan kavisli bir orta yaptı, Veysel'den önce savunma topa ayak koydu.

84. dakika: Beşiktaş'ta Tello çıktı, yerine İsmail Köybaşı girdi.

84. dakika: Veysel sol kanattan çizgiye indi ceza sahası içine ortasını yaptı Necati müsait pozisyonda yükseldi kafayı vurdu ama top direğin yanından az farkla auta çıktı.

83. dakika: Tello'dan savunmanın arkasına uzun bir pas ama topa hareketlenen Holosko, ofsayta yakalandı.

81. dakika: Antalyaspor gole çok yaklaştı. Djehoua sağdan ceza sahasına girdi, çapraz pozisyonda vuruşunu yaptı, kaleci Rüştü gole izin vermedi.

80. dakika: Hakeme itiraz eden kaleci Ömer, sarı kartla cezalandırıldı.

78. dakika: Beşiktaş atağında Fink sağdan çizgiye indi, bekletmeden topu içeri çevirdi ama savunmaya çarpan top taca çıktı.

76. dakika: Sağ köşeden kullanılan kornerde, Tita kale sahası önüne ortasını yaptı, İbrahim Toraman kafayla topu uzaklaştırdı.

74. dakika: Fatih Ceylan sol çaprazda topun gelişine çok sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

71. dakika:
Fink sağ kanattan ceza sahası içine girdi, penaltı noktasına doğru yerden pasını verdi Bobo gelişine şut vurmak istedi ama ayağı kayınca top kaleci Ömer'de kaldı.

69. dakika: Mutlak gol kaçtı. Tita, sağ kanattan ortasını yaptı, Djehoua yakın mesafeden kafa vuruşunu yaptı ama top üstten auta gitti.

66. dakika: Beşiktaş atağında ceza sahasına havalanırılan topu Holosko göüsüyle kontol etti döndü vuruşunu yaptı ama top üstten auta gitti.

64. dakika: Antalyaspor'da Ertuğrul çıktı, yerine Fatih Ceylan girdi.

62. dakika: Beşiktaş'ta iki değişiklik birden. Tabata ve Nihat çıktı, yerlerine Necip ve Holosko girdi.

61. dakika: Antalyaspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Necati, yerden vuruşunu yaptı, kaleci Rüştü iki hamlede topun sahibi oldu.

59. dakika: Antalyaspor'da Orhan Ak itirazdan dolayı sarı kart gördü.

57. dakika: Hızlı gelişen Antalyaspor atağında, Necati sol kanattan topla ceza sahası içine girdi, arkaya doğru yerden pasını verdi ama top savunmada kaldı.

55. dakika: Antalyaspor'da Batak ceza sahası içinde elle oynadığı için Beşiktaş penaltı kazandı. Bobo penaltıyı kullandı ve kaleci Ömer'in sağından topu ağlara gönderdi. 0-1

53. dakika: Ersnt sol kanata doğru uzun oynadı İbrahim Üzülmez hareketlendi ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

52. dakika: Antalyaspor atağında Tita ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama savunmada Fink topu kaleci Rüştü'ye kazandırdı.

48. dakika: Beşiktaş etkili geldi. Solda topla buluşan Tello, yedren ortasını yaptı, Yalçın'ı aşan topu Batak uzaklaştırdı.

İkinci yarıya Beşiktaş başladı.

Antalya'da ilk yarı sona erdi. Maçta gol yok.

45+1. dakika: İbrahim Üzülmez ve Djehoua sarı kart gördü.

44. dakika: Ekrem sağ kanatta topla beraber çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

41. dakika: Beşiktaş, sağ kanattan korner kazandı. Tabata ön direğe ortasını yaptı, Yalçın kafayla tehlikeyi uzaklaştırdı.

38. dakika: Antalyaspor'da Nihat'ın şutundan sonra top Batak'ın kafasına çarptı ve şu anda tedavisi için karşılaşmaya ara verildi.

35. dakika: Antalyaspor atağında sağ kanatta topla buluşan Korhan, penaltı noktası üzerine etkili bir orta yaptı, İbrahim Toraman Necati'den önce topa ayak koydu.

32. dakika: Beşiktaş sol köşeden korner kazandı. Tabata kale sahası içine kavisli bir orta yaptı, Antalyaspor savunması Bobo'dan önce topun sahibi.

29. dakika: Antalya'da tempo biraz düştü. Maçta golsüz eşitlik sürüyor.

26. dakika: Tita, sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı, Necati kafayı vurdu ama top üstten auta gitti.

24. dakika: Antalyaspor atağında Ertuğrul yaklaşık 30 metren kaleye vuruşunu yaptı, top farklı şekilde auta gitti.

22. dakika: Beşiktaş atağında ceza sahası içine yapılan ortaya Bobo kafayla Tabata'ya indirdi ama top kaleci Ömer'de kaldı.

19. dakika: Yaklaşık 35 metreden kullanılan serbest vuruşta, Tabata doğrudan kaleye vurdu, kaleci Ömer topu kontrol etti.

18. dakika: Ani gelişen Beşiktaş atağını faulle kesen Batak sarı kart gördü.

15. dakika: Antalyaspor atağında Necati ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

13. dakika: Sağ kanattan kullanılan kornerde, Nihat kale sahasına ortasını yaptı, kaleci Ömer için kolay bir top oldu.

9. dakika: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Sağ kanatta topla buluşan Fink, yerden ortasını yaptı. Nihat yayın önünden kaleye çok sert vurdu, top üstten auta gitti.

6. dakika: Bobo'nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Tello'nun yerden vuruşunda kaleci Ömer topu kontrol etti.

4. dakika: Beşiktaş atağında Bobo sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu taca yolladı.

3. dakika: Antalyaspor atağında Orhan savunmanın arkasına uzun bir pas attı ama araya giren Ekrem, topu uzaklaştırdı.

Maça ev sahibi Antalyaspor başladı.

STAT: Atatürk
HAKEM: Özgüç Türkalp, Erdinç Sezertam, Muharrem Yılmaz
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

ANTALYASPOR: Ömer, Erhan, Yalçın, Batak, Orhan, Jedinak, Ertuğrul, Korhan, Djehoua, Tita Necati
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Ernt, Fink, Nihat, Tabata, Tello, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizlİ

Penaltı da olmasa maç kazanamıyor beşiktaş..Hayret bişey ya ne biçim oyun anlayışıdır bu!

Nadir

Emekli Yönetici
tuh be yenmişsiniz..

Mert

Üye
yendik valla
daha şampiyonuktan kopmadık son gülen iyi güler

Nadir

Emekli Yönetici
bakalım kim gülecek ben birşey iddia etmiyorum Mert..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yendik yenmesine ama takım hala güven vermiyor, aksine alarm veriyor.!

Mert

Üye
olsun Nadir Abi
sen iddaa etmiyosan ben iddaa ediyim
o etmese bu etmese biri etçek mutlaka

Nadir

Emekli Yönetici
gülün bakalım siz biz en sona güleceğiz..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçen sene nasıl oldu ben de anlamadım
Sualtı ,görünmeden geldi şampiyonluğu aldı beşiktaş
Ama bu sene zor.

Mert

Üye
benim ümidim daha bitmedi.hem puan farkıda o kadar çok deil.ama önümüzdekiler 1-2 maç kazanır bizde 1-2 maç puan kaybedersek o zmn marmara çırası gibi yanarız

DiaBLoS

Admin
Beşiktaş kazandı da nasıl kazandı .. Yine umut vermiyor takım ? Takım da hiçbir ilerleme yok..!

Penaltıyla uzakdan yakından ilgisi yoktu .. İbrahim toramanın topa çıkması bile ofsayt , başlı başına bir faul ..! Oyuncunun üstüne çıkmış , ellerini neresine koyacak ?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte bak Fanatik Fenerli

Nadir

Emekli Yönetici
Ali'nin yorumları kaliteli olur...

DiaBLoS

Admin
İşte bak Fanatik Fenerli

Valla Anıl ım tarafsız yorum yaparım ben . Gördüğüm neyse onu söylerim ... Fenerbahçeyi de gördüğüm zaman acımasız eleştirmiyor muyum ? Fark etmez benim için ..!

Beşiktaşa karşı benim her zaman bir sempatim vardır . Beşiktaşın iyi durum da olduğunu, iyiye doğru gittiğini kim söylerse yalan söylemiş olur ? Nereden bakılırsa bakılsın , takım umut ver - mi - yor ...

lovestar

Üye
penaltıyla alakası yok derken nerde görülmüş defans oyuncusunun voleybolda blok yapar gibi eller teslim topa çıkması...geçin bunları 1 oldu bizim oldu...o kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...