d€rVish Üye Anne ördek yavrusunun cezalandırdı.. Kendinden Uzakta Yüzen Yavrusuna Ders Vermek Amaçlı Onu Suya Sokup Çıkartıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kendinden Uzakta Yüzen Yavrusuna Ders Vermek Amaçlı Onu Suya Sokup Çıkartıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Reşwan Emekli Yönetici Öğretim amaçlı olmuş canım sizde hemen annelere taş atmayın. Ne şeker şeyler onlar yarın yüzdüğü için annesine hayranlık duyar. Baş tacı anneler
Öğretim amaçlı olmuş canım sizde hemen annelere taş atmayın. Ne şeker şeyler onlar yarın yüzdüğü için annesine hayranlık duyar. Baş tacı anneler
Anıl Umut Emekli Yönetici DSJSPextes' Alıntı: Eğitim şart arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Değil mi en azından,lise mezunu bilinçli ördek yetişmesi lazım
DSJSPextes' Alıntı: Eğitim şart arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Değil mi en azından,lise mezunu bilinçli ördek yetişmesi lazım