Anna for 5800 V60.0.003

Konu Sahibi
teşekkür ederim belle modluya bu akşam veya yarın bir güncelleme daha çıkaracağım aklında bulunsun İstediğin duvar kağıdını indirebilirsin

wwwcomtr

Üye
cok sağol ya eğer imkanın varsa şu acılısıda biraz hızlandırırmısın valla ölüm oluyo tek hata orda cfwde oda cok önemli bisey degil ama bazı uygulamalarda yeniden baslatmak gerekiyor ve beklemek sıkıyo simdiden sağol birde aksama yada yarına derken siteyemi koyacaksın yani bitrdinmi cfw ?

güncelleme çıkarırsan iyi olur

bu arada fw mediabara bt switch sorunu var.
3x4 menü olursa tadında yenilmez birde ikonları değiştirirsen

wwwcomtr

Üye
aynen güncelleme ne zman gelecek lütfen güncelleme birde güncellemene facebook widgeti eklermisin?

Konu Sahibi
arkadaşlar belle modlu için güncelleme hazır. Daha upload etmedim deniyorum bu gece inşallah çıkaracam. Mediabara btswitch ekledim.

wwwcomtr

Üye
sağolasın dört gözle bekliyoruz

bu sayfaya girip az altlarda bazı ssler var ordaki ikonları fwde paylaşabilir misin o da olmazsa n9 ikonlarıda olur tabi son kara senin.

bu arada 3x4 demiştim fakat 4x4 menü daha çok yakışır. birde kill me gömebilir misin fwde ?

Konu Sahibi
Şu anda upload aşamasındayım düzenleme yapamam o dediğin yuvarlak ikonlardan pek hoşlanmıyorum. Menü 3X4 belle bara daha çok yakışıyor İkonlarda ufak değişiklikler ve 3.parti uygulamalar için daha fazla ikon desteği ekledim.

Konu Sahibi
inat edip kapanmayan uygulamaları kapatabiliyorsun Başlangıçta çalışan bazı uygulamaları engelleyebiliyorsun

wwwcomtr

Üye
hmmm anladım iyimiş sağlık olsun görüyodum bazi fwlerde merak etmistim inş. siteye cabuk yüklerler. Hız ne durumda birde ilkinde ses biraz dùsük gibiydi o nasıl?

Konu Sahibi
Sesi ile oynamadım bence gayet kaliteli hız olarak Symbian modderın modlarını kullandım hafif oynamalarla daha şimdiye kadar hafıza dolu vs. uyarısı almadım şeytan kulağına Ayrıca oyunlarda oldukça akıcı oynanabiliyor

wwwcomtr

Üye
hmmm... ne diyim artık devamınıda bekleriz simdiden ellerine sağlık

MrT-R4P

Üye
Kardeşim ilk defa cfw kurdum , bunu denedim ve çok hoşuma gitti ellerine sağlık

MrT-R4P

Üye
kardeşim şu an bi sorunla karşılaştım. Cfw ye geçmemin en büyük sebeplerinden biri hafıza dolu hatası idi. Simdi sitede gezerken gene aynı hata. Ram ayarı filan mı var?

Konu Sahibi
ram ayarı yokta cfwyi kurduktan sonra telefonu bir kere kapatıp açman lazım.

MrT-R4P

Üye
ben onu yapmadım hemen deniyorum

MrT-R4P

Üye
Sorun düzeldi teşekkürler birde t9a orjinal nokiadaki ni yüklerseniz birdahakine onu denerim kolay gelsin