Anna for 5800 V60.0.003

netnick

Üye
ben daha cfw atmayı bilmiyorum bunu çok beğendim telefonun orjinalindende bıktım bana bir tarif etseniz nasıl yüklicem ben bunu

Wiggles

Üye
ben daha cfw atmayı bilmiyorum bunu çok beğendim telefonun orjinalindende bıktım bana bir tarif etseniz nasıl yüklicem ben bunu

Aynen aynen. Ben de CFW atmak istiyorum. Fakat nasıl atılacağını henüz bilmiyorum. Forumda da o kadar aramama rağmen detaylı ve bir aceminin ( ) anlayabileceği şekilde anlatılmış şeklini bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinicem...

öncelikle tebrik ederim güzel olmuş ama ben daha önce telefonumu (5800) hiç hacklemedim acaba nasıl kuracaz ne yapacaz hangi programla yapacaz anlatırmısınız..şimdiden teşekkürler..

netnick

Üye
ben biryerden buldun yaptım ama gene herşey aynı hiçbişey değişmedi

Konu Sahibi
Arkadaşlar bu gece paylaşırım jafla telefona flash atmayı

telefona bir zararı olmaz eski haline getirmek için ovi programı ile tekrar orjinal yazılımını yükleyebilirsin
Çok sağol bilgin için

----------Eklendi @ 09:52:50 ---------- Yazıldı @ 09:45:10 ----------

Son bir soru, bu uygulamayı telefon hafızasına mı yoksa hafıza kartına mı yüklememiz gerkiyor?

Konu Sahibi
Çok sağol bilgin için

----------Eklendi @ 09:52:50 ---------- Yazıldı @ 09:45:10 ----------

Son bir soru, bu uygulamayı telefon hafızasına mı yoksa hafıza kartına mı yüklememiz gerkiyor?

bu uygulama değil fw bunu telefona jaf programı ile kurman gerekiyor. İnternette jaf kullanımını araştırırsanız telefonunuza yükleyebilirsiniz

Konu Sahibi
Arkadaşlar yükleme talimatlarını birinci sayfaya koydum.

Arkadaslar merhaba...
Forumu uzun zamandır takip ediyordum, fakat islerim geregi pek fazla ilgilenemiyordum.
Mesaj yazmak bugüne nasipmis
Bir sorum olacak.
Benim 5800 XM bir telefonum var. Son gelen v60 güncellemesini bir türlü göremedim. *#0000# dan baktıgımda bile 'Hicbir güncelleme yok.' yazıyordu.
Ben de telefonuma C6 cfw attım.
Bu c6 cfw'sinin üzerine bu konudaki cwf'yi yüklemem için nasıl bir yol izlemeliyim.

KISACASI; Bir cwf'nin üzerine baska bir cwf nasıl yüklenir ?

Orjinal yazılıma dönmem gerekiyorsa belirteyim; telefonumda v60 güncellemesini göremiyorum.
Bu konulardan pek de anlayan birisi değilim.
Yardımınız icin simdiden tesekkürler.

dj_onur

Üye
Beyler c6 nin orjnalnde galeri varmi?

Konu Sahibi
Cfw üzerine cfw yüklenir. Nasıl yükleneceğini 1 sayfada anlattım.Orjinale dönmek için navifirm ile dosyaları indirip telefonu flashlarsınız.

Cfw üzerine cfw yüklenir. Nasıl yükleneceğini 1 sayfada anlattım.Orjinale dönmek için navifirm ile dosyaları indirip telefonu flashlarsınız.

Fakat orjinaline döndügüm zaman v52 olacak.

v52'nin üzerine bu Anna cfw'si yüklenebiliyor mu ?

Konu Sahibi
bu cfwyi yüklersen telefon v60 olur, v52 ye dönemezsin. Orjinal v60 yükleyebilirsin.

netnick

Üye
anlatım işe yaradı süper yükledim

wwwcomtr

Üye
kardesim cfw lerin cok güzel hi sorunsuz ve stabil suan belle olanı kullanıyorum fakat su annadaki duvar kagıdı elinde varsa göndrirmisin cok begeniyorumda bu arada eline saglık valla