estorak Üye Bilgisayara geçemiyorum yapabilecek bir arkadaş varsa çok memnun kalırız signed mağdurları olarak
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi romedon' Alıntı: çok çok çok hoşuma gitti biri sertifikalaya bilirmi signed versiyonu lazım Genişletmek için tıkla ... Benim imzaladığım yalnız bende çalışır telefonu hacklesene ----------Eklendi @ 22:32:36 ---------- Yazıldı @ 22:27:01 ---------- Rambo_FT' Alıntı: SisContents ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... O temalarda oluyor ----------Eklendi @ 22:33:16 ---------- Yazıldı @ 22:32:36 ---------- estorak' Alıntı: Sertifikalama şansınız yok mu ? Genişletmek için tıkla ... Maalesef ----------Eklendi @ 22:33:39 ---------- Yazıldı @ 22:33:16 ---------- lolaman' Alıntı: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:33:59 ---------- Yazıldı @ 22:33:39 ---------- nextman' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:34:47 ---------- Yazıldı @ 22:33:59 ---------- netnick' Alıntı: 5800 a yüklenmiyo bunlar Genişletmek için tıkla ... Nasıl yüklenmiyor ne hatası veriyor güncelleştirme mi
romedon' Alıntı: çok çok çok hoşuma gitti biri sertifikalaya bilirmi signed versiyonu lazım Genişletmek için tıkla ... Benim imzaladığım yalnız bende çalışır telefonu hacklesene ----------Eklendi @ 22:32:36 ---------- Yazıldı @ 22:27:01 ---------- Rambo_FT' Alıntı: SisContents ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... O temalarda oluyor ----------Eklendi @ 22:33:16 ---------- Yazıldı @ 22:32:36 ---------- estorak' Alıntı: Sertifikalama şansınız yok mu ? Genişletmek için tıkla ... Maalesef ----------Eklendi @ 22:33:39 ---------- Yazıldı @ 22:33:16 ---------- lolaman' Alıntı: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:33:59 ---------- Yazıldı @ 22:33:39 ---------- nextman' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 22:34:47 ---------- Yazıldı @ 22:33:59 ---------- netnick' Alıntı: 5800 a yüklenmiyo bunlar Genişletmek için tıkla ... Nasıl yüklenmiyor ne hatası veriyor güncelleştirme mi
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi ens.bartu' Alıntı: gùncellestrme hatası weriyor hackli 5800 bi çözm blsanz Genişletmek için tıkla ... Cfw mi kullanıyon içinde extra ev ekranları var mi. Veya Sen kurmuşmuydun herhangi bi orange tsunami ev ekranı eğer kurduysan kaldır ondandır ----------Eklendi @ 20:58:08 ---------- Yazıldı @ 20:54:57 ---------- estorak' Alıntı: Telefonu hacklemenin bir yolu var mı şu an c5-03 de ? Genişletmek için tıkla ... www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html
ens.bartu' Alıntı: gùncellestrme hatası weriyor hackli 5800 bi çözm blsanz Genişletmek için tıkla ... Cfw mi kullanıyon içinde extra ev ekranları var mi. Veya Sen kurmuşmuydun herhangi bi orange tsunami ev ekranı eğer kurduysan kaldır ondandır ----------Eklendi @ 20:58:08 ---------- Yazıldı @ 20:54:57 ---------- estorak' Alıntı: Telefonu hacklemenin bir yolu var mı şu an c5-03 de ? Genişletmek için tıkla ... www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html
romedon Üye telefonu hacklemek istemiyorum daha doğrusu üşeniyorum. ama bide garantisi filan gider diyolar
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi romedon' Alıntı: telefonu hacklemek istemiyorum daha doğrusu üşeniyorum. ama bide garantisi filan gider diyolar Genişletmek için tıkla ... Format atarsın hack falan kalmaz ----------Eklendi @ 06:34:59 ---------- Yazıldı @ 06:34:38 ---------- estorak' Alıntı: Teşekkürler dostum Genişletmek için tıkla ...
romedon' Alıntı: telefonu hacklemek istemiyorum daha doğrusu üşeniyorum. ama bide garantisi filan gider diyolar Genişletmek için tıkla ... Format atarsın hack falan kalmaz ----------Eklendi @ 06:34:59 ---------- Yazıldı @ 06:34:38 ---------- estorak' Alıntı: Teşekkürler dostum Genişletmek için tıkla ...
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi romedon' Alıntı: format işi uğraştırıyoor yapamıyorum biri sertifikalayıp signed yapamazmı Genişletmek için tıkla ... Biz signed yapamayız ----------Eklendi @ 23:06:55 ---------- Yazıldı @ 23:06:33 ---------- asdaspas' Alıntı: sertifika hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... Hacklemen gerek
romedon' Alıntı: format işi uğraştırıyoor yapamıyorum biri sertifikalayıp signed yapamazmı Genişletmek için tıkla ... Biz signed yapamayız ----------Eklendi @ 23:06:55 ---------- Yazıldı @ 23:06:33 ---------- asdaspas' Alıntı: sertifika hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... Hacklemen gerek