Anlatım İsteyen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talip o degil de xda da super yazilimlar buldum s3 icin valla zor tutuyorum kendimi flaslamamak icin adalet mi bu la

hayırlı olsun kardeşim s3'ün ,Türkiye resmi romunu nereden bulabilirim yahu sammobile'dekiler resmi değil kies onları görmüyor

bence custom rom atmadan önce bir kere daha düşün

- - - Eklendi - - -

bulamadım :

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-yazilim-destek/cihaziniz-kies-araciligiyla-yazilim-yukseltmesini-desteklemiyor-sorununa-cozum-ana-konu-721322.html#post5474206

kies üzerinden telefonunu güncelleyemeyenler,bu konuyu bir inceleyin belki yararlı olur

arkadaş bende htc hd2 var bir sürü rom yükledim ama hepsinde hata var sence en iyi rom hangisi hangisini yüklemeliyim

PriZm

Üye
Uykulu anlatım yapmazsan gayet güzel olur

Tepkiler: CanKartaL, seytan_avcisi ve HacKLess
ya banada yardimci olur musunuz litfen...i9100g ye ics arrim her sey super ama bluetooth calismiyor... tikliyorum tik bile yok..ne yapabilirim acaba!? goggle de aradim yok hic bir yerde bulamadim

reboot system now
- apply update from sdcard (sdcard içinde bulunan update.zip dosyasını yüklemek için kullanılır.)
- wipe data/factory reset (cihazdaki tüm kişisel veri ve ayarları sıfırlamak için kullanılır.)
- wipe cache partition (önceki kurulumlardan kalan verileri temizlemek için kullanılır.)

hocam ben samsung i9070 advance kullanıcısıyım bu yukarda denilen özelliklerin hiçbiri yok bende ; ses kısma/home /power bu 3 tuşa sırası ile bastığımda karşıma 2 seçenek çıkıyor ses kısma tuşuna basarsam dowlond ses açma tuşuna basarsam ise reset başka bir şey çıkmıyor

ben mi yanlış yapıyorum anlamadım sizdeki görüntü resimlerine baktım bu secenekkler çıkıyor ama advance de çıkmıyor bu konu hakkında bilgi istiyorum şimdiden teşekkürler.

Tepkiler: HacKLess
SWAP alanı oluşturmayı tam olarak anlayabilmiş değilim hocam, CWM'de SD Storage yok

Tepkiler: HacKLess
    Konu Sahibi
Anlatimi bu gece yapiyorum. Takipte kalin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...