DiaBLoS
Admin
-
Konu Sahibi
-
Büyük ihtimalle,17 takımla devam edilecek,seneye Bank Asya'dan 4 takım çıkacak,bu yıl TSL'den2 takım düşecek...Peki şimdi ne olucak
17 takımlamı devam edilicek yoksa..
Play off finalistlerinden birimi gelicek acaba
Ankaraspor ne FIFA'ya nede CAS'ac gidemez! Örnekler mevcut,ligden düşürüldüler işte...Çok başımız ağrıyacak çok...
FIFA'da, CAS'da bu iş uzar gider. Prestijimiz yine yerlerde...
Mahalli lig gibi her hafta bir takım bay!
Teşekkürler Gökçek ailesi ve bu işe zamanında müdahale etmeyen Federasyon.
Bravo!
Sorun sadece o değil ki...DiaBLoS™;1633508' Alıntı:Ankaraspor ligden düşürüldü şimdi ne mi olacak cevap vereyim..
Ankaraspor la rakibi olan takımlar o hafta hükmen 3-0 galip gelecek... Yani banko 3 puan
Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun Ankaraspor'u küme düşürmesinin ardından çeşitli sorular ve sıkıntılar gündeme geldi. Ankaraspor'un Tahkim, FİFA, CAS ve şirket olması nedeniyle ticari dava açması beklenirken, teknik adam, futbolcular ve daha önce yapılan maçların durumları da kafalarda soru işareti bıraktı. Futbol Federasyonu'nun futbolcuların durumu ile ilgili bir toplantı yaparak karar vermesi bekleniyor. Federasyon'un bayram sonrası toplanacağı belirtiliyor.
Futbolcuların bir anda bir sezon oynamama sorunu ile karşı karşıya kaldığı bu karar sonrasında federasyonun futbolculara transfer için ek süre verebileceği gelen söylentiler arasında. Federasyon'un bu futbolcular için 15 günlük bir transfer süresi vereceği belirtiliyor. Diğer bir sıkıntıda Ankaraspor Teknik Direktörü Jurgen Röber'in durumu. Bilindiği gibi yabancı teknik direktörler 1. Lig' de görev alamıyorlar. Bu durumda teknik dirktör için de tazminat yolu açılıyor. Federasyonu bekleyen bir diğer sorun da Ankaraspor'un bugüne kadar yaptığı maçlar. Federasyon eğer bu günden sonraki maçları hükmen yenilgiye bağlarsa, daha önce yapılan maçlarda Ankaraspor'un rakiplerinin itiraz etme hakkı doğacak.
Ankaraspor ne FIFA'ya nede CAS'ac gidemez! Örnekler mevcut,ligden düşürüldüler işte...
Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun Ankaraspor'u küme düşürmesinin ardından çeşitli sorular ve sıkıntılar gündeme geldi. Ankaraspor'un Tahkim, FİFA, CAS ve şirket olması nedeniyle ticari dava açması beklenirken, teknik adam, futbolcular ve daha önce yapılan maçların durumları da kafalarda soru işareti bıraktı.
Kendi alıntından aynen kopyaladım.
İkinci yazının bana ait olmadığını biliyorsan derdin ne?Ikinci yazının senin olmadığının farkındayım ironik arkadaşım. Ama alıntıladığın metin ve söylediğin birbirine zıt?
İkinci yazının bana ait olmadığını biliyorsan derdin ne?
HıhıHasbinallah... Yok birşey, hocam. Ondan daha açık şekilde anlatamam. Hiçbirşey demedim farzet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?