Mert Üye Oğuzhan' Alıntı: Ama hep aynı yere takılmak iyi olmuyor. Şu inn'e gideyim bir gün. Genişletmek için tıkla ... orası da aynı, varlığı yokluğu bir olan kapıdan giriyon oturup sohbet etmek için çok ideal
Oğuzhan' Alıntı: Ama hep aynı yere takılmak iyi olmuyor. Şu inn'e gideyim bir gün. Genişletmek için tıkla ... orası da aynı, varlığı yokluğu bir olan kapıdan giriyon oturup sohbet etmek için çok ideal
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: orası da aynı, varlığı yokluğu bir olan kapıdan giriyon oturup sohbet etmek için çok ideal Genişletmek için tıkla ... O zaman mutlaka gideceğim bir ara.
Mert' Alıntı: orası da aynı, varlığı yokluğu bir olan kapıdan giriyon oturup sohbet etmek için çok ideal Genişletmek için tıkla ... O zaman mutlaka gideceğim bir ara.
UpOneTR Üye Oğuzhan' Alıntı: Güzel geceydi. Çok şükür kusmadan atlatmıştım. Neyse buna da bekleriz. Genişletmek için tıkla ... mekan nasıl bir yer bilmiyorum ama gelebilirim
Oğuzhan' Alıntı: Güzel geceydi. Çok şükür kusmadan atlatmıştım. Neyse buna da bekleriz. Genişletmek için tıkla ... mekan nasıl bir yer bilmiyorum ama gelebilirim
xmustx Üye Ankaradayım fakat pek kafe mafe bilmem.zaten içkide içmiyorum.bi görüşmek istesek olmayacak heralde
Baydırman Moderator doctorrr' Alıntı: Lan ben o fiyatlara kristal pavyona gider alem yaparım üstüne bi de paçacıya giderim Genişletmek için tıkla ...
doctorrr' Alıntı: Lan ben o fiyatlara kristal pavyona gider alem yaparım üstüne bi de paçacıya giderim Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: Güzel geceydi. Çok şükür kusmadan atlatmıştım. Neyse buna da bekleriz. Genişletmek için tıkla ... Ne güzeli lan. Şimdi bakıyorum da tam anlamıyla rezillikti benim için. Kusan elemanları topladım sarhoş halimle. Bir daha tövbe böyle etkinliklere katılmam.
Oğuzhan' Alıntı: Güzel geceydi. Çok şükür kusmadan atlatmıştım. Neyse buna da bekleriz. Genişletmek için tıkla ... Ne güzeli lan. Şimdi bakıyorum da tam anlamıyla rezillikti benim için. Kusan elemanları topladım sarhoş halimle. Bir daha tövbe böyle etkinliklere katılmam.