Revengeful Emekli Yönetici FlaxLy' Alıntı: 19-20 olması lazım Genişletmek için tıkla ... Biraz daha abartsa doğmamış kabul edecek adama bak..
FlaxLy' Alıntı: 19-20 olması lazım Genişletmek için tıkla ... Biraz daha abartsa doğmamış kabul edecek adama bak..
Revengeful Emekli Yönetici FlaxLy' Alıntı: "Mert abi" Değil.. Sadece "Mert" Bende ilk üye zamanlarındayken mert abi derdim. Mesaj attım buna 22 yaşındayım dedi. Zaman ilerledi benden 1 yaş büyük çıktı Birde Aynı memlekette olunca Genişletmek için tıkla ... Sana ne la ?(la dedim çünkü Ankara konusu ) Hem senden gene büyüğüm Mert diye hitap edersen gene cevap vermem bilesin
FlaxLy' Alıntı: "Mert abi" Değil.. Sadece "Mert" Bende ilk üye zamanlarındayken mert abi derdim. Mesaj attım buna 22 yaşındayım dedi. Zaman ilerledi benden 1 yaş büyük çıktı Birde Aynı memlekette olunca Genişletmek için tıkla ... Sana ne la ?(la dedim çünkü Ankara konusu ) Hem senden gene büyüğüm Mert diye hitap edersen gene cevap vermem bilesin
MrTech Üye Revengeful' Alıntı: Sana ne la ?(la dedim çünkü Ankara konusu ) Hem senden gene büyüğüm Mert diye hitap edersen gene cevap vermem bilesin Genişletmek için tıkla ...
Revengeful' Alıntı: Sana ne la ?(la dedim çünkü Ankara konusu ) Hem senden gene büyüğüm Mert diye hitap edersen gene cevap vermem bilesin Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici Millet yalancı muamelesi yapacak nerdeyse yahu konularda zaten 20 olduğumu 100 kere dedim. Daha gecen jackalmami sordu konuda..
Millet yalancı muamelesi yapacak nerdeyse yahu konularda zaten 20 olduğumu 100 kere dedim. Daha gecen jackalmami sordu konuda..
FlaxLy Üye Revengeful' Alıntı: Sana ne la ?(la dedim çünkü Ankara konusu ) Hem senden gene büyüğüm Mert diye hitap edersen gene cevap vermem bilesin Genişletmek için tıkla ... Yuh o kadar dedim ya
Revengeful' Alıntı: Sana ne la ?(la dedim çünkü Ankara konusu ) Hem senden gene büyüğüm Mert diye hitap edersen gene cevap vermem bilesin Genişletmek için tıkla ... Yuh o kadar dedim ya