RowneSM Üye kullanıcıadları' Alıntı: Tatil bitince devam edersin işte sorun yok 2 günde 50 bölüm izlerim dersen hemen Code Geass'a başla.Yok ecchi ile devam etmek istiyorum dersen şuan sana B Gata H Kei ya da High School of the Dead'i öneririm. Genişletmek için tıkla ... Tamda şimdi B Gata H Kei yi açmıştım sanki zihnimi okudun abi. 2 günde 50 bölümden fazla izlediğimi biliyorum ben abi - - - Eklendi - - - Neyse bartu abi ben B Gata H Kei izliyorum bu gece bitiririm onu. Hadi görüşürüz
kullanıcıadları' Alıntı: Tatil bitince devam edersin işte sorun yok 2 günde 50 bölüm izlerim dersen hemen Code Geass'a başla.Yok ecchi ile devam etmek istiyorum dersen şuan sana B Gata H Kei ya da High School of the Dead'i öneririm. Genişletmek için tıkla ... Tamda şimdi B Gata H Kei yi açmıştım sanki zihnimi okudun abi. 2 günde 50 bölümden fazla izlediğimi biliyorum ben abi - - - Eklendi - - - Neyse bartu abi ben B Gata H Kei izliyorum bu gece bitiririm onu. Hadi görüşürüz
kullanıcıadları Üye RowneSM' Alıntı: Tamda şimdi B Gata H Kei yi açmıştım sanki zihnimi okudun abi. 2 günde 50 bölümden fazla izlediğimi biliyorum ben abi - - - Eklendi - - - Neyse bartu abi ben B Gata H Kei izliyorum bu gece bitiririm onu. Hadi görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Hadi iyi geceler
RowneSM' Alıntı: Tamda şimdi B Gata H Kei yi açmıştım sanki zihnimi okudun abi. 2 günde 50 bölümden fazla izlediğimi biliyorum ben abi - - - Eklendi - - - Neyse bartu abi ben B Gata H Kei izliyorum bu gece bitiririm onu. Hadi görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Hadi iyi geceler
BrainHacker Üye Üye olmak istiyorum !!!!!! Yas nekdar ilerlesede bence anime birakilmaz,helede cocukken izlemneye baslayinca
Üye olmak istiyorum !!!!!! Yas nekdar ilerlesede bence anime birakilmaz,helede cocukken izlemneye baslayinca
Revengeful Emekli Yönetici __simyacı__' Alıntı: Üye olmak istiyorum !!!!!! Yas nekdar ilerlesede bence anime birakilmaz,helede cocukken izlemneye baslayinca Genişletmek için tıkla ... nickine bakılırsa f*ll metal alchemist izlemişsindir sen
__simyacı__' Alıntı: Üye olmak istiyorum !!!!!! Yas nekdar ilerlesede bence anime birakilmaz,helede cocukken izlemneye baslayinca Genişletmek için tıkla ... nickine bakılırsa f*ll metal alchemist izlemişsindir sen
kullanıcıadları Üye 1STayTRue35' Alıntı: Konu güncellenmiştir arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Üyelik isteyen arkadaşlar vardı onlar eklenmemişler sanırım ?
1STayTRue35' Alıntı: Konu güncellenmiştir arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Üyelik isteyen arkadaşlar vardı onlar eklenmemişler sanırım ?
BrainHacker Üye Revengeful' Alıntı: nickine bakılırsa f*ll metal alchemist izlemişsindir sen Genişletmek için tıkla ... su felsefe taşi felan olanimi diyorsun ? - - - Eklendi - - - kullanıcıadları' Alıntı: Üyelik isteyen arkadaşlar vardı onlar eklenmemişler sanırım ? Genişletmek için tıkla ... Eklememis.Ekler elbet bir gün
Revengeful' Alıntı: nickine bakılırsa f*ll metal alchemist izlemişsindir sen Genişletmek için tıkla ... su felsefe taşi felan olanimi diyorsun ? - - - Eklendi - - - kullanıcıadları' Alıntı: Üyelik isteyen arkadaşlar vardı onlar eklenmemişler sanırım ? Genişletmek için tıkla ... Eklememis.Ekler elbet bir gün
Bahaxi Üye bende ùye olmak istiyorum . - - - Eklendi - - - narutodan bir kare Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende ùye olmak istiyorum . - - - Eklendi - - - narutodan bir kare Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Revengeful Emekli Yönetici MCR Killjoy' Alıntı: SPOİLER NARUTO -AÇ- . . . Neji Ölmüş . . . SPOİLER NARUTO -KAPAT- Genişletmek için tıkla ... O öleli baya olmuştu yahu - - - Eklendi - - - __simyacı__' Alıntı: su felsefe taşi felan olanimi diyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Eveet
MCR Killjoy' Alıntı: SPOİLER NARUTO -AÇ- . . . Neji Ölmüş . . . SPOİLER NARUTO -KAPAT- Genişletmek için tıkla ... O öleli baya olmuştu yahu - - - Eklendi - - - __simyacı__' Alıntı: su felsefe taşi felan olanimi diyorsun ? Genişletmek için tıkla ... Eveet
BrainHacker Üye Revengeful' Alıntı: O öleli baya olmuştu yahu - - - Eklendi - - - Eveet Genişletmek için tıkla ... Hmm ara sira rastlayinca izliyorum
Revengeful' Alıntı: O öleli baya olmuştu yahu - - - Eklendi - - - Eveet Genişletmek için tıkla ... Hmm ara sira rastlayinca izliyorum
1STayTRue35 Üye Konu Sahibi __simyacı__' Alıntı: Uyelerde ben beden yokum Genişletmek için tıkla ... Üye listesi de yenilendi sende varsın artık
__simyacı__' Alıntı: Uyelerde ben beden yokum Genişletmek için tıkla ... Üye listesi de yenilendi sende varsın artık
MCR Killjoy Üye Revengeful' Alıntı: O öleli baya olmuştu yahu - - - Eklendi - - - Eveet Genişletmek için tıkla ... Animede ölmemişti daha?
Revengeful' Alıntı: O öleli baya olmuştu yahu - - - Eklendi - - - Eveet Genişletmek için tıkla ... Animede ölmemişti daha?
BrainHacker Üye Bana en iyisinde aksionlu ve turkçe dublajli bi anime önerirmisiniz?.Bide indirme linki olsa bi zahmet (çok sey istedim) teşekkürler...
Bana en iyisinde aksionlu ve turkçe dublajli bi anime önerirmisiniz?.Bide indirme linki olsa bi zahmet (çok sey istedim) teşekkürler...
MCR Killjoy Üye __simyacı__' Alıntı: Bana en iyisinde aksionlu ve turkçe dublajli bi anime önerirmisiniz?.Bide indirme linki olsa bi zahmet (çok sey istedim) teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Türkçe dublaj pek iyi olmuyor. Ne bileyim bir acaip.
__simyacı__' Alıntı: Bana en iyisinde aksionlu ve turkçe dublajli bi anime önerirmisiniz?.Bide indirme linki olsa bi zahmet (çok sey istedim) teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Türkçe dublaj pek iyi olmuyor. Ne bileyim bir acaip.