▀▄▀▄▀▄ AnimecileR BurayA ▄▀▄▀▄▀

Ecchi-Harem Bunları öğrendimde hentai yi öğrenemedim dahada onada bi internetten bakıyım

Aman dur bakma heleki ailen yakınlardaysa Hentailer direkt olarak +18 olanı.Ecchiler genelde +16 oluyorlar ve sadece göğüs kısmı sansürsüz gösteriliyor.Hentai ise bildiğin çizgi ***** film-dizi.Ecchi'yi abartıyorsun hentai oluyor yani ^.^

RowneSM

Üye
Bartu abi sende adamı kışkırtıyorsun

Revengeful

Emekli Yönetici
Facebookda bazı anime sayfalarında videolar paylaşıldığında "kutsal soru ?" denir. Animenin adını sorarken kullanırlar bunu ve genellike boku no pico derler sakın bu tuzağa düşmeyin !!! İzlemeyin onu !!!

Tepkiler: kullanıcıadları

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu arada bu resimdeki anime hataraku maou sama. Kesin izleyin

Facebookda bazı anime sayfalarında videolar paylaşıldığında "kutsal soru ?" denir. Animenin adını sorarken kullanırlar bunu ve genellike boku no pico derler sakın bu tuzağa düşmeyin !!! İzlemeyin onu !!!

Tam ben yazmıştım görsel süper

Bende aynısını görünce attım Acaba bunu izliyen varmıdır

Okuyan, izleyen varki yapılıyor

Gliserit mi ne vardı manga şeklinde.Cinsel hiç bir şey yok ama okuduğum en iğrenç, en kötü, en lanet olası mangaydı.2. cildini bulabilsem okur muyum okurum ama O kadar kötü ki ilgi çekiyor

Sevdin mi bari ? Birde şu sıralar anime sayfalarının efsanesi var.Boku no Pico...DxD'den daha güzel ilk onu oku derim ben hemen bi araştır bakalım neymiş

Kanmaa bu oyuna dinle bak bu sefer beniii.

----

Anlamana gerek yok
Sadece ne yapacağımı söylüyorum
Bana karşı çıkanlar gereksizdir
Bana düşman desen bile umrumda değil
Sana boyun eğdireceğim!

Anime: Devil survivor 2

Neyse arkadaşlar ben kaçıyorum.Biraz anime izleyeceğim İyi geceler

RowneSM

Üye
Bende şimdi kararsız kaldım DxD izliycektim ama aklıma başka animelerde girmedi değil