KayraBey Üye Bahadir_fb' Alıntı: Apk sını atta deniyek Birde casper via da oda guzel Genişletmek için tıkla ... Hanım telefonu verse güncelleme yapacağım ama vermiyor telefonu
Bahadir_fb' Alıntı: Apk sını atta deniyek Birde casper via da oda guzel Genişletmek için tıkla ... Hanım telefonu verse güncelleme yapacağım ama vermiyor telefonu
KayraBey Üye KinG Tornado' Alıntı: Ben Bunu Kullanıyorum Çokta Memnunum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Widget animasyonlu mu?
KinG Tornado' Alıntı: Ben Bunu Kullanıyorum Çokta Memnunum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Widget animasyonlu mu?
Bahadir_fb Üye Dede' Alıntı: Widget animasyonlu mu? Genişletmek için tıkla ... Ekran değişince kıpırdanma oluyodur
turgutilbars Üye KinG Tornado' Alıntı: Ben Bunu Kullanıyorum Çokta Memnunum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hocam şu yazı renginizi değiştirin lütfen!hiçbir şey anlaşılmıyor.
KinG Tornado' Alıntı: Ben Bunu Kullanıyorum Çokta Memnunum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hocam şu yazı renginizi değiştirin lütfen!hiçbir şey anlaşılmıyor.
KayraBey Üye Bahadir_fb' Alıntı: Ekran değişince kıpırdanma oluyodur Genişletmek için tıkla ... Ben almiyim o zaman bana sürekli kıpraşacak bir widget lâzım
Bahadir_fb' Alıntı: Ekran değişince kıpırdanma oluyodur Genişletmek için tıkla ... Ben almiyim o zaman bana sürekli kıpraşacak bir widget lâzım
KinG Tornado Üye turgutilbars' Alıntı: Hocam şu yazı renginizi değiştirin lütfen!hiçbir şey anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla ... Benim Tarzım Bu
turgutilbars' Alıntı: Hocam şu yazı renginizi değiştirin lütfen!hiçbir şey anlaşılmıyor. Genişletmek için tıkla ... Benim Tarzım Bu