rapchi55 Üye konuyu açan arkadaşla problemim aynı son 2 haftadır bi anda bitiyor şarjı. demekki genel bi sorun bu ? nedeni nedir acaba yokmu hiç bilen birisi ?
konuyu açan arkadaşla problemim aynı son 2 haftadır bi anda bitiyor şarjı. demekki genel bi sorun bu ? nedeni nedir acaba yokmu hiç bilen birisi ?
KenanGT Üye Hazır konu hortlamışken bende birşey sormak istiyorum. Acaba orjinal E-7 pili nereden buluruz. Birde nasıl anlaşılır ,piyasası ne kadardır şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler..
Hazır konu hortlamışken bende birşey sormak istiyorum. Acaba orjinal E-7 pili nereden buluruz. Birde nasıl anlaşılır ,piyasası ne kadardır şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler..
codblackops2 Üye nokia bayilerinde, orda yoksa kesin kvk da vardır.20-30 arası bir fiyat olur tahminimce e7 bataryasi
achambo Üye codblackops2' Alıntı: nokia bayilerinde, orda yoksa kesin kvk da vardır.20-30 arası bir fiyat olur tahminimce e7 bataryasi Genişletmek için tıkla ... 20-30 ise ben de alayım
codblackops2' Alıntı: nokia bayilerinde, orda yoksa kesin kvk da vardır.20-30 arası bir fiyat olur tahminimce e7 bataryasi Genişletmek için tıkla ... 20-30 ise ben de alayım
MaxipmaN Üye 20 30 a alınan bataryadan hayır beklemeyin benim tel 1 günu çıkartıyor kullanmasam 3 gunu zorlar