norka Üye Konu Sahibi hangi link inmiyor dostum ----------Eklendi @ 15:48:35 ---------- Yazıldı @ 15:47:08 ---------- omerb' Alıntı: Gerçekten güzel paylaşım ama bazı versiyonlarda dosya bozuk diyor (Örnek: Ang Bird Seson 1.2) Genişletmek için tıkla ... eğer rardan çıkarırken dosya bozuk diyorsa tekrar indirin. ben nerdeyse hepsini kurdum sorun çıkmadı
hangi link inmiyor dostum ----------Eklendi @ 15:48:35 ---------- Yazıldı @ 15:47:08 ---------- omerb' Alıntı: Gerçekten güzel paylaşım ama bazı versiyonlarda dosya bozuk diyor (Örnek: Ang Bird Seson 1.2) Genişletmek için tıkla ... eğer rardan çıkarırken dosya bozuk diyorsa tekrar indirin. ben nerdeyse hepsini kurdum sorun çıkmadı
jeki01 Üye NOCOMMENTARY' Alıntı: Iç biri inmiyor ... Free den sonra bekleyin nan saniye yazıyor kalıyor ...! Genişletmek için tıkla ... aynen arkadaşın dediği gibi oluyor.
NOCOMMENTARY' Alıntı: Iç biri inmiyor ... Free den sonra bekleyin nan saniye yazıyor kalıyor ...! Genişletmek için tıkla ... aynen arkadaşın dediği gibi oluyor.