Rich4arD
Üye
-
Konu Sahibi
-
Peki teşekkür ederim abicim. Buradan alışveriş yapanlardan yorum almak lazım. Senin dediğin gibi amatör açılmış lisanslı bir site olmadığından insan ister istemez kararsız kalıyor..Görüldüğü üzere amatör'ce açılmış bir site yani lisanslı bir site değil güvenilir olup olmıyanı alışveriş yapan bilir.
Daha profosyonel siteler öneririm.
Peki teşekkür ederim abicim. Buradan alışveriş yapanlardan yorum almak lazım. Senin dediğin gibi amatör açılmış lisanslı bir site olmadığından insan ister istemez kararsız kalıyor..
Tabii de. Burdaki fiyatı oldukça ucuz ve uygun diye düşünüyorum ben almayı.
Daha profosyonel siteler öneririm.
Hepsiburada gibi .
aklındaki telefon nedir yardımcı olayım.
Tabii de. Burdaki fiyatı oldukça ucuz ve uygun diye düşünüyorum ben almayı.
Samsung Galaxy S II. Sitedeki fiyatı 1.300 TL Civarı. Diğer sitelerde veya TEKNOSA'da Gittigidiyor'da falan 1.700. Hiç deilse ucuz ama güvenilir diye duymuştum.aklındaki telefon nedir yardımcı olayım.
Samsung'da karar mı kıldın istediğin özellikleri bahset telefon bulayım sana HTC öneririm Her zamanki gibi .
Samsung Galaxy S II. Sitedeki fiyatı 1.300 TL Civarı. Diğer sitelerde veya TEKNOSA'da Gittigidiyor'da falan 1.700. Hiç deilse ucuz ama güvenilir diye duymuştum.
Yok hayır sağol. N8 kullanıyordum uzun süre önce bundan 3 ay önce arızalandı belirli sebeplerden dolayı. KVK da yapılamadı ve iade edildi. 3 aydır eski külüstür telefonumu kullanıyorum. İdare ediyor ama güzel bi telefon almanın zamanı geldi diye düşünüyorum. 3 aydır düşünüyorum araştırıyorum. İphone 4 e karar vermiştim ama sonra mantıklı düşünüp GALAXY S II ( Kesinlikle ) dedim. Yani eminim.Samsung'da karar mı kıldın istediğin özellikleri bahset telefon bulayım sana HTC öneririm Her zamanki gibi .
sen bilirsin tabiki
Yok hayır sağol. N8 kullanıyordum uzun süre önce bundan 3 ay önce arızalandı belirli sebeplerden dolayı. KVK da yapılamadı ve iade edildi. 3 aydır eski külüstür telefonumu kullanıyorum. İdare ediyor ama güzel bi telefon almanın zamanı geldi diye düşünüyorum. 3 aydır düşünüyorum araştırıyorum. İphone 4 e karar vermiştim ama sonra mantıklı düşünüp GALAXY S II ( Kesinlikle ) dedim. Yani eminim.
Bu siteden alışveriş yapan yada güvenilirliliğini bir şekilde ispatlayabilen bir arkadaşın falan veya tanıdığın falan yok mu abicim? Forum dışında da tabii?
sen bilirsin tabiki
dediğin site ise ismini ilk kez duydum hepsiburada vb. siteler dersen var tabiki tanıdıklarım
Bu siteden alışveriş yapan yada güvenilirliliğini bir şekilde ispatlayabilen bir arkadaşın falan veya tanıdığın falan yok mu abicim? Forum dışında da tabii?
Ben bu siteyi uzun süredir biliyorum. Çoğu insan da biliyor. Hatta Maxicep üyelerinden bu siteden alışveriş yapmış olanlar da var diye hatırlıyorum. Onun dışında youtube da bir üye türkçe samsung galaxy s 2 tanıtıyor. Kutu açılımı falan. Androidtelefonları.com'dan aldığını da belirtiyor. Siparişi üzerine hemen yarın eline geçmiş. Ona ulaşmaya çalışıcam birazdan. Forumumuzda da var yani bi çok üye (Forumumuzdan kastım Maxicep
dediğin site ise ismini ilk kez duydum hepsiburada vb. siteler dersen var tabiki tanıdıklarım
yok Maxi'den pek tanımıyom dediğim gibi ilk kez duydum siteyi
Ben bu siteyi uzun süredir biliyorum. Çoğu insan da biliyor. Hatta Maxicep üyelerinden bu siteden alışveriş yapmış olanlar da var diye hatırlıyorum. Onun dışında youtube da bir üye türkçe samsung galaxy s 2 tanıtıyor. Kutu açılımı falan. Androidtelefonları.com'dan aldığını da belirtiyor. Siparişi üzerine hemen yarın eline geçmiş. Ona ulaşmaya çalışıcam birazdan. Forumumuzda da var yani bi çok üye (Forumumuzdan kastım Maxicep)
Senin açmış olduğun şu üst konuda da sormuş bir arkadaşyok Maxi'den pek tanımıyom dediğim gibi ilk kez duydum siteyi
ordada tanımadığım site olduğu için önermedim.
Senin açmış olduğun şu üst konuda da sormuş bir arkadaş
http://www.maxicep.com/android-gene...kinda-sormak-istediginiz-hersey-2-522724.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?