Androidtelefonlari.com??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Androidtelefonlari.com??
Beyler size çok basit bi kaç soru sormak istiyorum. Yardımcı olmanızı istiyorum. Androidtelefonlari.com sitesinden alışveriş yapmak güvenilir midir? Bilindik bir site midir? Ürünleri sağlam mıdır? Resmi bir site midir? Oradan alışveriş yapan arkadaşlar var mı? Varsalar memnunlar mı? Hangi telefonu veya telefonları aldılar? Aldıkları mallardan kalitesi hakkında sağlamlığı hakkında memnunlar mı? Yardımcı olur musunuz?

Necmati

Üye
Görüldüğü üzere amatör'ce açılmış bir site yani lisanslı bir site değil güvenilir olup olmıyanı alışveriş yapan bilir.

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Görüldüğü üzere amatör'ce açılmış bir site yani lisanslı bir site değil güvenilir olup olmıyanı alışveriş yapan bilir.
Peki teşekkür ederim abicim. Buradan alışveriş yapanlardan yorum almak lazım. Senin dediğin gibi amatör açılmış lisanslı bir site olmadığından insan ister istemez kararsız kalıyor..

Necmati

Üye

Peki teşekkür ederim abicim. Buradan alışveriş yapanlardan yorum almak lazım. Senin dediğin gibi amatör açılmış lisanslı bir site olmadığından insan ister istemez kararsız kalıyor..
Daha profosyonel siteler öneririm.
Hepsiburada gibi .

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
aklındaki telefon nedir yardımcı olayım.
Samsung Galaxy S II. Sitedeki fiyatı 1.300 TL Civarı. Diğer sitelerde veya TEKNOSA'da Gittigidiyor'da falan 1.700. Hiç deilse ucuz ama güvenilir diye duymuştum.

Necmati

Üye

Samsung Galaxy S II. Sitedeki fiyatı 1.300 TL Civarı. Diğer sitelerde veya TEKNOSA'da Gittigidiyor'da falan 1.700. Hiç deilse ucuz ama güvenilir diye duymuştum.
Samsung'da karar mı kıldın istediğin özellikleri bahset telefon bulayım sana HTC öneririm Her zamanki gibi .

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'da karar mı kıldın istediğin özellikleri bahset telefon bulayım sana HTC öneririm Her zamanki gibi .
Yok hayır sağol. N8 kullanıyordum uzun süre önce bundan 3 ay önce arızalandı belirli sebeplerden dolayı. KVK da yapılamadı ve iade edildi. 3 aydır eski külüstür telefonumu kullanıyorum. İdare ediyor ama güzel bi telefon almanın zamanı geldi diye düşünüyorum. 3 aydır düşünüyorum araştırıyorum. İphone 4 e karar vermiştim ama sonra mantıklı düşünüp GALAXY S II ( Kesinlikle ) dedim. Yani eminim.

Necmati

Üye
sen bilirsin tabiki

Necmati

Üye

Bu siteden alışveriş yapan yada güvenilirliliğini bir şekilde ispatlayabilen bir arkadaşın falan veya tanıdığın falan yok mu abicim? Forum dışında da tabii?
dediğin site ise ismini ilk kez duydum hepsiburada vb. siteler dersen var tabiki tanıdıklarım

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi

dediğin site ise ismini ilk kez duydum hepsiburada vb. siteler dersen var tabiki tanıdıklarım
Ben bu siteyi uzun süredir biliyorum. Çoğu insan da biliyor. Hatta Maxicep üyelerinden bu siteden alışveriş yapmış olanlar da var diye hatırlıyorum. Onun dışında youtube da bir üye türkçe samsung galaxy s 2 tanıtıyor. Kutu açılımı falan. Androidtelefonları.com'dan aldığını da belirtiyor. Siparişi üzerine hemen yarın eline geçmiş. Ona ulaşmaya çalışıcam birazdan. Forumumuzda da var yani bi çok üye (Forumumuzdan kastım Maxicep )

Necmati

Üye
yok Maxi'den pek tanımıyom dediğim gibi ilk kez duydum siteyi

MBrkA

Üye
Ben bu siteden Galaxy Ace ve Monte aldım.Bence güvenilir bir site:

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Necmi abicim konuyu kilitleyebiliyorsan kilitleyebilirsin. Turkcell mağazası olan bi tanıdıktan siparişi verdik. Hadi hayırlısı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...