partyhard
Üye
ahahaha android kasıyomuş sosyal ağlar multimedya diyo ne adam gibi facebook var youtube instagram vine vb. şeyler hiç yok zaten ahahahaAndroid ne kadar gelişirse gelişsin bir türlü stabil değil. Ben görmedim gören varsa bana da versin gözlüğünü. Fotoğraflar arası geçiş kasıyor, rehber kasıyor bilmem ne kasıyor ondan sonra gidip milyar veriyorsun o telefona. Saçmalık. Hız, stabillik, akıcılık, sosyal medya, multimedya desteği istiyorsan WP tercih etmelisin
ahahaha android kasıyomuş sosyal ağlar multimedya diyo ne adam gibi facebook var youtube instagram vine vb. şeyler hiç yok zaten ahahaha
tabi geliyor geliyor biz hiç görmedik wp uygulamalarını rezillik tam anlamıyla markete giriyon bi uygulamanın 3 tane sürümü var adam gibi kalite hiçbişey yok,microsoftun yaptığı facebook var ne adam gibi bildirimleri geliyo(en yakın arkadaşımda var l820 düzgün geliyo diyen çarpılır) adam gibi whatsapp yok 6 ayda bi güncelliyolar androidde 3 günde bi, istediğin hertürlü sosyal ağ androidde seni hazır olarak bekliyo. bide en kısa sürede bi nexus kullanda androidin ne durumda olduğunu gör kafanı kümesten çıkarıp. bi temple run oynadım 920 de neo v s2 de bile çok daha akıcıydı kimseyi kandırmayın biz yemeyiz ama milletide yakmayın. microsoftdan yılda 1 güncelleme bekletmeyin kimseyeFacebook uyg çok iyi bence. Resmi youtube uygulaması vardı google ile olan anlaşma sorunu yüzünden kaldırıldı ama ben hala kullanıyorum çok iyi. Vine de geliyor amber güncellemesi ile. İnstagram da yakındır. Yavaş salla
tabi geliyor geliyor biz hiç görmedik wp uygulamalarını rezillik tam anlamıyla markete giriyon bi uygulamanın 3 tane sürümü var adam gibi kalite hiçbişey yok,microsoftun yaptığı facebook var ne adam gibi bildirimleri geliyo(en yakın arkadaşımda var l820 düzgün geliyo diyen çarpılır) adam gibi whatsapp yok 6 ayda bi güncelliyolar androidde 3 günde bi, istediğin hertürlü sosyal ağ androidde seni hazır olarak bekliyo. bide en kısa sürede bi nexus kullanda androidin ne durumda olduğunu gör kafanı kümesten çıkarıp. bi temple run oynadım 920 de neo v s2 de bile çok daha akıcıydı kimseyi kandırmayın biz yemeyiz ama milletide yakmayın. microsoftdan yılda 1 güncelleme bekletmeyin kimseye
orası beni hiç ilgilendirmiyo kardeş yıl 2013 2008 değil teknoloji yerinde saymadı6 yıllık andorid işletim sisteminin mağazasını henüz 1 yıllık bile olmayan WP 8 mağazasıyla kıyaslayıp WP'yi kötülemek de büyük bir ironi bence. Gelişir elbet ki gelişiyor zaten
android sosyal aglar, oyun, uygulama ve kişiselleştirme açısından daha avantajlı wp8 stabil ama çok kapalı bir sistem.
Bu arada android kasıyor diyen arkadaşlar benim piranha business tab 7 im bile agzıma kadar oyun uygulamayla dolu kasmıyor siz androidi hesap makinasıyla mı kullanıyorsunuz
Hayır kardeşim s3 ile. Yani s3 te bile bu kasmalar donmalar rom atmadan giderilmiyorsa ne diyeyim ben
Benim arkadasimdaki s3ler niye kasmiyor donmuyor?sanki her s3 kasiyor donuyor gibi konusuyorsunuz
Benim arkadasimdaki s3ler niye kasmiyor donmuyor?sanki her s3 kasiyor donuyor gibi konusuyorsunuz
tabi geliyor geliyor biz hiç görmedik wp uygulamalarını rezillik tam anlamıyla markete giriyon bi uygulamanın 3 tane sürümü var adam gibi kalite hiçbişey yok,microsoftun yaptığı facebook var ne adam gibi bildirimleri geliyo(en yakın arkadaşımda var l820 düzgün geliyo diyen çarpılır) adam gibi whatsapp yok 6 ayda bi güncelliyolar androidde 3 günde bi, istediğin hertürlü sosyal ağ androidde seni hazır olarak bekliyo. bide en kısa sürede bi nexus kullanda androidin ne durumda olduğunu gör kafanı kümesten çıkarıp. bi temple run oynadım 920 de neo v s2 de bile çok daha akıcıydı kimseyi kandırmayın biz yemeyiz ama milletide yakmayın. microsoftdan yılda 1 güncelleme bekletmeyin kimseye
S3'lerin Türkiye'de satılanların hepsi aynı donanıma sahip olduğu için yeni bir S3 kasıyorsa hepsi kasıyordur. Eğer kasmıyorsa da ROM atılmıştır.
Haklısın pardon. Benim gördüklerim diyeyim o zaman
androidin kendi arayüzüne uyumlu yazıan uygulamaların diğer telefonlara optimize olmaması benim sorunum değil daha driverları bile açmıyolar sonra bizim telefona uyumlu değilwhatsapp ve facebook guncellendi ama androidde facebook kullanmaya basladigimdan beri rezil. android uygulamalari cok iyi gibi konusma iosa cikan uygulamalarin cogu androide de cikiyo ama arada daglar kadar fark var kalitesiz yapiliyor. andoid saf haliyle akici olabilir ama kisisellestirmek istedigimde akiciligi gidiyor o yuzden acik kaynak lafi onemini yitiriyor biraz da olsa.
Hayır kardeşim s3 ile. Yani s3 te bile bu kasmalar donmalar rom atmadan giderilmiyorsa ne diyeyim ben
Aynen s3 gerçekten çok kasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?