Android'in bu özelliği hoşuma gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uruloki

Üye
Tepkiler: doctorrr, pRime. ve Amaru Shady

multiyi o zaman anlarsınızın kafası işte aç bak hangi birini android cihazla yapabiliyorsun bir düşün senin multitasking dediğin olay uygulamayı dondurma

Gurur duyarak tekrar tekrar söylüyorum; 6710'um bütün Androidler'den çok daha iyi multitasking yapıyor. Opera Mini dahi arkada sayfayı yüklemeye devam ediyor.

Tepkiler: doctorrr ve pRime.

Gurur duyarak tekrar tekrar söylüyorum; 6710'um bütün Androidler'den çok daha iyi multitasking yapıyor. Opera Mini dahi arkada sayfayı yüklemeye devam ediyor.
opera mini zaten arka planda indirme sayfa yükleme yapıyorki

pRime.

Üye
bunlar zaten zamanında çok güzel bir şekilde açıklandı. bilen biliyor multitasking'in ne olduğunu ve ne işe yaradığını.

Tepkiler: doctorrr ve Amaru Shady

15097

Üye
Senin adına sevindim Furkan

Uruloki

Üye
bunlar zaten zamanında çok güzel bir şekilde açıklandı. bilen biliyor multitasking'in ne olduğunu ve ne işe yaradığını.

ben dedim neyse diyip geiçiyorum devam etmeyelim boşuna

Tepkiler: pRime. ve Amaru Shady
Ponduss yazdığım mesajı beğeneceğini biliyordum

MasteLaa

Üye
23 tane uygulama açtım içinde dead trigger,NFS shift,pes 12,doodle jump,angry birds space,fruit ninja da vardı gerisi takvim felandı sonra ram yetersizliği dedi ben de hepsinden çıktım..Şimdi ICS yim nasıl olur bilemem denemedim yani

doctorrr

Üye
39 hd oyun ve sıfır kasma

Tepkiler: MasteLaa

Lenneth

Üye
iOstada böyle, ram yetmeyince uygulamalar kapanip tekrar kaldigi yerden aciliyor.

Eski S60v5 lerdeki Ram yetmiyor, uygulama kapatin mesajindan daha iyi bir ozellik

androidde gercek multitasking yok ki. bi de seneler once cikmis ve hatta artik cok az kullanilan s60v5le kiyasliyosunuz.

bertinos

Üye
Zaten şöyle bir şey var ios da 799 tllik iphone 3gste 256 mb ram var biz 600 tlye aldığım ideos x5in 512 mb rami var yarısını sistem kullanıyor geriye 250 rahat kalıyor(2.3.5e geçtikten sonra ram miktarı 200e indi).Yani pek bir fark yok ram konusunda bizim android linux olmasa varya offf süper olurdu ama linux
Yinede tablet pcyle hayatıma giren android şimdi en büyük hobilerimden biri oldu.Zamanında daha oyun yüklemeyi beceremiyorduk şimdi rom atmak bile çocuk oyuncağı geliyor halbuki çoğu kişi bu yüzden cihazı bozuyor
Android

Türe

Üye
N9'daki gibi multitasking çıkar mı ki tekrar Hiç sanmıyorum gerçi Android ve ios'takine multitasking demek bile yanlış

Tepkiler: doctorrr ve MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...