Androide linux kuran varmı?

Konu Sahibi
Androide linux kuran varmı?
Yapan arkadaş var ise bizle paylaşabilirmi...

Konu Sahibi
Biraz anlatırmısın hangi program hangi dağıtım dünden beri bi türlü yapamadım

Backtrack yeni rom yüklemiştim şimdi de kuruyorum. Complete Linux Installer + £4 Donation Key

Konu Sahibi
Hangi telefon veya tablet mobilden giriyorumda

PriZm

Üye
Ubuntu ve debian yüklemiştim.Windows olarakda 95,98,Xp gayet düzgün çalıştı ve Windows 8'ise boot sırasında mavi ekran verdi

Konu Sahibi
Ah bide bende olsa t20 kullanıyorum bu debianı hızlı net bulunca indircem peki yavas oluyormu

Nawy link varmı kardeş birde bu windows 8 bootloader istiyor diyorlar

Konu Sahibi
Debian paketini indirip sd karta atıp program talimatlarına uymak yeterlimi yoksa bi kaç püf noktamı var

avast

Üye
Ubuntu ve debian yüklemiştim.Windows olarakda 95,98,Xp gayet düzgün çalıştı ve Windows 8'ise boot sırasında mavi ekran verdi

usta bana bi ulasabilirmisin ya musait olunca bir iki soru sormam lazimda mail lxfgas0671@gmail.com

PriZm

Üye
Buradan sorabilirsin.Tanıdık yakın arkadaşlarım haricinde kimseye face twitter e mail vs vermiyorum..

Buradan sorabilirsin.Tanıdık yakın arkadaşlarım haricinde kimseye face twitter e mail vs vermiyorum..

bu Ubuntu nedir? nasıl kullanılar? bide benim cihaza uyumlumu ve nasıl yüklener?
link

aleranol

Üye
alk lütfen benim not2 için nasıl Ubuntu kurulduğunu ss ile yolla. saatlerce kafa yordum Wt.f bile denedim yok abi.telefonda sadece sanal sürücü kullanmadigim kaldı.

slm arkadaşlar sizden bi konuda yardım isteyecektim backtrack kurdum tele herşey ayarladım monitor muduna falan aldım ağ taratıyorum ama reaver indirdim heralde tam olacak butun araçları inmedi reaverde [warning failed to associate with] hatası veriyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz bana arkadaşlar