Öneri Android'e Geçmeyi Düşünüyorum

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
kardeşim eğer ki telefon işini görüyorsa az sabret nokia piyasaya iyi girebilir girmezsede o zaman bir bakarsın duruma göre

benim dediğim telefon işini fazlasıyla görür zaten 1000 liraya yakın fiyatı var.
Varsın 1 sene geç alayım nokia yı bekleyeceğim

turancen

Üye
Z3 Compack yada lg g3 32gb modelleri fazlasıyla iyi ve uzun ömürlüdür. tavsiye ederim.

Z2 veya G3 alina bilir. Nokia yı beklemek bana mantıksız geliyor.

nokia ya falan bel bağlamayın

savaza

Üye
Varsın 1 sene geç alayım nokia yı bekleyeceğim
bekle kardeşim bu zamana kadar android olmadan durduysan daha da durursun sybianın rezilliği bile zevk veriyor adama bunu da diyeyim android kullanıyorum ama sybianı kurcalamak zevkli gerçekten. ve nokianın kalitesini bir teknik sevis olarak söylüyorum piyasadaki telefonların çoğu tutmaz buda bir yadırganamaz gerçektier. umarım nokia iyi girer

Tepkiler: DeV/AsA, MAERKEK ve Silinen Üye 2505573

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
symbian candir hocam dogru soylemissiniz aymbiandaki stabilite hic bir telde yok

Tepkiler: savaza
Aynen symbian da can kalmadı artık doğruyu görmek gerek. Tamam geçmişi güzel ama geleceği öldü. Yedek cep olur ancak. Android hem can hem patlıcan

Tepkiler: bozkirdangelen ve savaza
Nokia - Connecting People [emoji23]

Tepkiler: MAERKEK ve B.A.R.O.N

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Canım sıkılınca site site dolaşıp uygulama araması olmadı telefonu parçala geri birleştir daha da olmadı zil sesleri dinle benim için gayet zevkli gösterişim olacağına zevkim olsun daha iyi. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

Tepkiler: bozkirdangelen ve serdar_gs

Abramz

Üye
Htc desire eye 1600 olsa gerek.

Zenfone 2 Al paran cebinde kalsın