margatem2
Üye
-
Konu Sahibi
-
en çok merak ettiğim şeydi işte bu. Sonunda deneyen bir insana rastlayabildim. Fakat bu logitech wireless gamepad F710 101TLden vatan comp.da etiketlenmiş durumda. Acaba daha ucuz bir wireless kol alsak onuda okurmu ? O usb kablosundan bende var en yakın zamanda bende wireless kol alıcam. Tavsiyeye ihtiyacım var ..
Cevap için teşekkür ederim öncelikle. Bende Snopynin 10 liralık bu (Hocam şimdi denedim niva marka twin gamepad (NİVA ST-088 USB GİRİŞLİ PC KOL) vardı bende 10 liralık çin malı olanlardan. daha önce denememiştim. onu takınca görüyor mesela oynatıyor oyunlarıama logitechin kablolu kolunu görmüyor.
logitech kablolu kolu takınca kolun çektiği akımı batarya karşılayamıyor demekki. ama bu dandik çin malı kolun akımını karşılayabiliyor. elinde böyle dandik bi kol varsa bi dene derim. yada niva nın bu kablolu kolundan alabilirsin. ucuz olan wireless gamepadleride görür büyük ihtimalle.
----------Eklendi @ 02:09:43 ---------- Yazıldı @ 02:03:15 ----------
şuan piyasadaki gamepad desteği olan oyunları çalıştırıyor. oynayabildiğim oyunlari yukarda yazdım. mesela gameloft oyunlarını çalıştırmıyor. gta 3 te ise sadece yön tuşları çalışıyor diğer tuşlar çalışmıyor. Android ICS güncellemesi gamepadleri destekleyecekmiş haberlere göre ama tek başına ICS in desteklemesi yetecekmi yoksa oyunlarındamı gamepad destekli olması gerekecek artık bekleyip göreceğiz...
Beyler neden bu kadr şaşırıyorsunuz otg desteği olan tüm cihazlar bunu destekler zatenben n8 de denedim bKnde kablosuz mouse vardı denedim biraz yavaş hareket ediyo ok işareti ama genede çok güzl. xbox 360 ın kolunu bilmem ama pc de alıcıyla çalışan tüm kollar çalışır.[/QUOTE çalışacagini biz de biliyoruz mühim olan oyun oynayabilmek
Beyler neden bu kadr şaşırıyorsunuz otg desteği olan tüm cihazlar bunu destekler zatenben n8 de denedim bKnde kablosuz mouse vardı denedim biraz yavaş hareket ediyo ok işareti ama genede çok güzl. xbox 360 ın kolunu bilmem ama pc de alıcıyla çalışan tüm kollar çalışır.[/QUOTE çalışacagini biz de biliyoruz mühim olan oyun oynayabilmek
oynadğn oyunun destek vermesi lazım. yukarıdaki yazıları okusaydn anlardın.. gameloft destek vermiyor, genellikle emulatör le oynanan oynlar çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?