TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: neden? sende demi bozuk Genişletmek için tıkla ... sende de bozuk olabilme şansı var mesela benchmarklarda tam sonuç vermiyor, sistemin performansı düşük oluyor. Yazarlarken sorun oluşuyor bazen video izlemede takılmasının nedeni hw composerın tam yazılmamasıdır. - - - Eklendi - - - ______________________________________________________________________ Şehriyar bana öğret şu rom işlerini
~N.A.W.Y~' Alıntı: neden? sende demi bozuk Genişletmek için tıkla ... sende de bozuk olabilme şansı var mesela benchmarklarda tam sonuç vermiyor, sistemin performansı düşük oluyor. Yazarlarken sorun oluşuyor bazen video izlemede takılmasının nedeni hw composerın tam yazılmamasıdır. - - - Eklendi - - - ______________________________________________________________________ Şehriyar bana öğret şu rom işlerini
PriZm Üye TheMadness' Alıntı: Şehriyar bana öğret şu rom işlerini Genişletmek için tıkla ... öğretiriz sanada çırak
TheMadness' Alıntı: Şehriyar bana öğret şu rom işlerini Genişletmek için tıkla ... öğretiriz sanada çırak
Madness2 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: öğretiriz sanada çırak Genişletmek için tıkla ... iyi öğret de kendime ban attım süresi bitti açılmadı pm attım bekliyorum
~N.A.W.Y~' Alıntı: öğretiriz sanada çırak Genişletmek için tıkla ... iyi öğret de kendime ban attım süresi bitti açılmadı pm attım bekliyorum