Dostlar malesef stabil verimli değil acayip problem çıkarıyor . Ve diğer kullanıcıları kaldırma düzeltme seçeneği yok . Port eden insan direk port etmiş Bug ve hataları gidermemis .
Tüm romlara yapılıyor ama farklı bir cwm ile dual cwm mi neydi? Tüm kurulumları yapıyorsun . Hatta 4.4 yüklü sen diğer kurduğun 4.1.2li romu acabiliyorsun tek yapman gereken telefonu yeniden başlatmak. Ama zahmetli bir is kurulum olayı.
Dostlar malesef stabil verimli değil acayip problem çıkarıyor . Ve diğer kullanıcıları kaldırma düzeltme seçeneği yok . Port eden insan direk port etmiş Bug ve hataları gidermemis .
Tüm romlara yapılıyor ama farklı bir cwm ile dual cwm mi neydi? Tüm kurulumları yapıyorsun . Hatta 4.4 yüklü sen diğer kurduğun 4.1.2li romu acabiliyorsun tek yapman gereken telefonu yeniden başlatmak. Ama zahmetli bir is kurulum olayı.
Ben normal apk kurdum xposed modül olarak seçtim . Ama eksikleri çok belki de recovery ile flash etsek daha sağlam olur . Ama anlamadigim xda da kullanıcı silme gösteriyor ama ben görmedim sadece sahip ana kullanıcı edit seçeneği var
Bendeki rom 4.4.2 stok
Dualboot Win7 ve Win8 i yanyana kurarak başlangıçta seçmek gibidir.
Multiuser ise Windows'ta kullanıcı değiştirmek gibi
Profiller de Cm10.1 den sonra geldi sanırım. Hangi cihazda kullanmak istediğinizi bilemiyorum ancak kullanıcılar(profiller) özelliğinin düşük ramli ccihazlarda nasıl sorunlu olacağını tahmin edebiliyorum. ~N.A.W.Y~ nin dediği gibi diğer kullanıcıya geçildiğinde asıl kullanıcı da arka planda çalışmaya devam ediyor. S3 bile çift kullanıcı aktif halde kasmalar yaşayacaktır diye tahmin ediyorum.
Emin olun windowsta da bu durum var. Arkaplandaki kullanıcı her ne kadar minimum donanım kullanıyor olsa da sistemi etkileyecektir. Görev yöneticisini açıp "kullanıcılar" sekmesine bakabilirsiniz.
Bende gm etab 4 tablet var ayarlarda kullanıcı ekle vardı ordan yapıyoduk. Sonra Devlet verdi diye habire oyun yüklüyodum tablet çöktü şimdi hiçbişe yüklenmiyo