meg1ddo
Üye
wp nin resmi destek süresi androidten iki kat daha fazla, microsoft wp cihazlar için min destek süresini 36 ay olarak açıkladı, yani arkadaş 930 u alırsa en az 2017 ye kadar güncelleme alacak, bu kadar uzun süre desteği custom romcular bile çok az modellere veriyor yada vermiyor, zaten 2017 ye kadar kimse şu anki telefonunu kullanmaz.Android 'in avantajlı olduğu noktalar var, diyelim ki telefonu aldınız 2 yıl geçti üretici android yükseltme desteğini kesti, costum rom yükleyerek telefonu güncel kullanmaya devam edersiniz. Uygulama konusunda zaten çok önde. Wp için kullanan arkadaşlar yazacaktır
Kamera ve stabilite Android'de iyi değil mi? Yoruma bak ya. Sony den HTC den haberin yok galiba.
"Kamera ,stabilite ise kesinlikle wp." Bu kişisel görüş mü? Öyle olsa bir şey demezdik..Arkadaşım senin amacın ne ? Takmışsın sony sony iyi eyvallah kotu falan dediğimiz yok zaten.Adam herkesin fikrini sormuş bizde soyledik,sanane.Bende senin yazdıklarına katılmıyorum ben kendim deneyimlediklerime göre söylüyorum.Sendeki wp,Nokia duşmanlığı yok bende sony htc ye falan.Parası varsa 2400 liraya htc m8 alsın.neyse anladığını umuyorum
"Kamera ,stabilite ise kesinlikle wp." Bu kişisel görüş mü? Öyle olsa bir şey demezdik..
Benimkide düşmanlık değil eleştiri ama wpciler bunu pek anlayamıyor.
W.p. ilerliyecek denildi ama halen kendi yerinde sayiyor
z1İki işletim sistemini de seviyorum güzeller wp 8.1 ile daha da iyileşti
Şimdi kamera müzik sosyal ağ ve stabilite benim için önemli ve bir şey soracağım telefonu en geç temmuzun başında alacağım o yüzden Lumia 930 ülkemize gelecek mi ve ne kadara gelecek ?
Nokia'yı uygun fiyata sayarsak
-Lg G2
-Samsung Galaxy S4
-Htc One M7
-Sony Xperia Z1
-Nokia Lumia 930
wp veya android her neyse işletim sisteminin kameraya fazla bi etkisi yok, stabil diyebilirsin, çünkü stabillik direk sistemin etkilediği bir konu o yüzden wp stabil bir sistem diyebilirsin ama wp cihazların kamerası androidten daha iyi diyemezsin sistem kamerayı etkilemiyor, mercek kamerayı vs işleyen diğer donanımlar etkiliyor ama şunu diyebilirsin lumiaların kamerası galaxylerin kamerasından daha iyi, öyle bir iddia ortaya atablirsin.
nokia deyince aklına 41 mp mi geliyor? telefonların %90 ı pureview değil.WP diyince aklına huawei mi geliyor ayıptır söylemesi ? Sistemin %90unu nokia oluşturuyor
kaç aydır wp kullanıyorum, bu dediklerinin hiç birine rastlamadım, 100 e yakın da oyun uygulama var.Windows Phone stabilmiş. Stabil derken ne kastedildiğine de bağlı tabii biraz ama sorunsuzluk ifade ediliyorsa kesinlikle yanlış.
Her uygulamasında en az 3-5 tane rahatsız edici hata vardır.
Uygulamalar sık sık ana ekrana atar.
Durduk yerde cihazın pili olağandan hızlı gitmeye başlar, bütün uygulamaları sırayla kaldırman gerekir ki düzelsin.
Tarayıcısı Facebook & Twitter gibi en çok kullanılan sitelerde çuvallar.
Böyle stabil sisteme kurban ne diyeyim.
Evet hızlıdır ama kesinlikle stabil değildir.
kaç aydır wp kullanıyorum, bu dediklerinin hiç birine rastlamadım, 100 e yakın da oyun uygulama var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?