Telefon uygulaması dostum bu konuda yardımcı ol uzun zamandır bu mobil veri uyarısıyla uğraşıyorum çözüm bulamadım sıfırdan rom yapan arkadaşlar var ui içindeki mobil veri uyarısı mı bilmeyecek duyarsız kalıyor ilgilenmiyor çokmu zor sanki şununla böyle şöyle yap demek apk editor ile de yapamadım işaretli yerdeki mobil veri uyarı yazısını siliyorum sağ yukarı köşedeki tamama tıkladığımda hata veriyor kırmızı çarpı işareti olan resim hata mesajı diyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu sytem ui apk dosyası mobil veri uyarısı veriyordu sonra başka bir ui kulandım sen apk dosyası istediğini görünce dün bu system ui yi yükledim hayret uyarı filan vermiyor nasıl oldu bilmiyorum ama güzeldi taki arama gelene kadar arama geldiğinde cevap veremiyorum cevaplama ekranı gelmiyor sorun nedir
bu sytem ui apk dosyası mobil veri uyarısı veriyordu sonra başka bir ui kulandım sen apk dosyası istediğini görünce dün bu system ui yi yükledim hayret uyarı filan vermiyor nasıl oldu bilmiyorum ama güzeldi taki arama gelene kadar arama geldiğinde cevap veremiyorum cevaplama ekranı gelmiyor sorun nedir
Asi usta senden bir ricam var ekran kilidi var kulanmak istiyorum ama bir sorun var arama geldiğinde konuşmayı bitirmek için ekran kilidini açmak zorunda kalıyorum niye kilitliyor konuşma esnasında bunun çözümü nedir yardımcı olurmusun usata