PriZm Üye Türe' Alıntı: Ahmet abi niye ingilizce kullaniyorsun ? Bir de Almazah neresi yahu Genişletmek için tıkla ... bende normalde telefonu hep ingilizce kullanıyorum sadece ss alırken türkçe yapıyorum o kadar
Türe' Alıntı: Ahmet abi niye ingilizce kullaniyorsun ? Bir de Almazah neresi yahu Genişletmek için tıkla ... bende normalde telefonu hep ingilizce kullanıyorum sadece ss alırken türkçe yapıyorum o kadar
PriZm Üye KayraBey' Alıntı: Bilmem ki kullanmıyorum.Bir arkadaş tavsiye etti az önce.Yükle dedi ama anlamam ki bu işlerden Sadece resim koydum henüz yüklemedim Genişletmek için tıkla ... off Kayra abi
KayraBey' Alıntı: Bilmem ki kullanmıyorum.Bir arkadaş tavsiye etti az önce.Yükle dedi ama anlamam ki bu işlerden Sadece resim koydum henüz yüklemedim Genişletmek için tıkla ... off Kayra abi
Amaru Shady Üye KayraBey' Alıntı: nee? Genişletmek için tıkla ... ~N.A.W.Y~' Alıntı: off Kayra abi Genişletmek için tıkla ... yüklemeden ekran görüntüsü almış
KayraBey' Alıntı: nee? Genişletmek için tıkla ... ~N.A.W.Y~' Alıntı: off Kayra abi Genişletmek için tıkla ... yüklemeden ekran görüntüsü almış
KayraBey Üye Pondusss' Alıntı: yüklemeden ekran görüntüsü almış Genişletmek için tıkla ... Önemli olan da bu zaten Yüklenmişten resmi herkes alıp paylaşır
Pondusss' Alıntı: yüklemeden ekran görüntüsü almış Genişletmek için tıkla ... Önemli olan da bu zaten Yüklenmişten resmi herkes alıp paylaşır
Amaru Shady Üye KayraBey' Alıntı: Önemli olan da bu zaten Yüklenmişten resmi herkes alıp paylaşır Genişletmek için tıkla ... bu çok sertti
KayraBey' Alıntı: Önemli olan da bu zaten Yüklenmişten resmi herkes alıp paylaşır Genişletmek için tıkla ... bu çok sertti
PriZm Üye KayraBey' Alıntı: Önemli olan da bu zaten Yüklenmişten resmi herkes alıp paylaşır Genişletmek için tıkla ... off
KayraBey' Alıntı: Önemli olan da bu zaten Yüklenmişten resmi herkes alıp paylaşır Genişletmek için tıkla ... off
Amaru Shady Üye KayraBey' Alıntı: Tamam sustum Genişletmek için tıkla ... sen konu kilitle abi, biz burdayız
Şehriyar Üye Sense portlamadim cm9+sense temasi Suan kendi romumu yukledim bu biraz port olabilir launcher pro yu modladim biraz.. statusbar a da sense ikonlarini ayarlayacaktim ama ona vaktim yok simdi
Sense portlamadim cm9+sense temasi Suan kendi romumu yukledim bu biraz port olabilir launcher pro yu modladim biraz.. statusbar a da sense ikonlarini ayarlayacaktim ama ona vaktim yok simdi
KayraBey Üye Türe' Alıntı: Ya bu cm9 temalarini nereden bulacagiz Genişletmek için tıkla ... Bize sor Şehri ile buluruz
Türe' Alıntı: Ya bu cm9 temalarini nereden bulacagiz Genişletmek için tıkla ... Bize sor Şehri ile buluruz
Türe Üye Şehriyar' Alıntı: Marketten Genişletmek için tıkla ... gordum tamamdir - - - Eklendi - - - KayraBey' Alıntı: Bize sor Şehri ile buluruz Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Bunlar da yeni tasarim klavyemden gorseller ; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şehriyar' Alıntı: Marketten Genişletmek için tıkla ... gordum tamamdir - - - Eklendi - - - KayraBey' Alıntı: Bize sor Şehri ile buluruz Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Bunlar da yeni tasarim klavyemden gorseller ; Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türe Üye Aktif kullanim sonrasi gun boyu mesaj ara sira wifi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DreaMagiC Üye Türe' Alıntı: Aktif kullanim sonrasi gun boyu mesaj ara sira wifi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sana gelsin One X'ten
Türe' Alıntı: Aktif kullanim sonrasi gun boyu mesaj ara sira wifi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sana gelsin One X'ten