Android Telefonlar Kaç Yıl Gider?

Konu Sahibi
Android Telefonlar Kaç Yıl Gider?
Merhaba arkadaşlar, malum teknoloji sürekli ilerliyor ve telefonlar donanımını süratla arttırıyor.

Merak ettiğim bir konu var. Sizce android telefonlar kaç yıl gider? Yani bir insanı tatmin eder mi yıllarca?

Not: Konuyu bütün telefonlara yaymaya gerek yok. Galaxy Note 2 ve Galaxy S3 arasında hangisi daha uzun süre dayanır sizce?

Hangisi daha çok güncelleme alıyor. Kasası, kamerası vs. kaç yıl idare eder.

note 2 belki devir değiştikce note 2 gibi telefonlar üretilmeye başlar benim düşüncem bu

Konu Sahibi
Evet arkadaşlar başka cevap verecek yok mu?

android alıp uzun gıtsın dıyosan paraya kıyacaksın ama ıphone alsan 3gs bıle bu gune kadar guncelleme aldı ama ıphone 5 alsan ıos 9 belkı 10 u bıle gorursun

Konu Sahibi
Ben güncelleme olarak sordum.

İki uc yil gider yine iyi bir sekilde.. iphone alsan daha cok gider ama 3gs cok tutuldu ve bu seneye kadar destek oyun vs vs aldi iphone fanligi yapmak istemem ama uzun omurde iphone daha iyi bence..

nexustan şaşma. android 512 rame tam optimize olunca nexus s e tekrar destek verilcek diyo xda kullanan adamlar.

fk555897

Üye
Uzun ömürlü güncelleme alacak Android'li telefon istiyorsan Nexus 4 alacaksın. En uzun güncelleme alacak Android'li telefonlar Nexus'lar.

nexsuslar ilk güncellemeleri alır ama genel olarak benim düşünceme göre en iyi android teledon bile 2 yıl sonunda sinir bozucu oluyor

aleranol

Üye
Note 2 s3ten daha fazla destek alır muhtemelen. Ve donanımı falan da zaten buna uygun. Note2 seç 2si arasında

Invoke

Üye
Güncelleme olarak Nexus 4 en çok güncellemeyi alan ve alacak olan...
İyi* bir android kullanıma da bağlı olarak 3yıl çok rahat gider* ötesine de gidebilir 1yılda pertte olabilir tabi.
İkisi arasından ben olsam Note 2yi tercih ederdim.